Meny
Bli medlem

1000 nye medlemmer i Sp siden nyttår

Sist endret: 27.09.2020
Da Trygve S. Vedum ble valgt som ny leder av Senterpartiet tok han til ordet for at partiet skulle ut og snakke med folk, strategien kalla han «kaffekoppstrategien». Siden nyttår har nå Senterpartiet fått 1010 nye medlemmer, og de fleste av disse er vervet nettopp etter landsmøtet i starten av april.

- Vi er et parti som skal være der for folk, da må vi snakke med folk. Nå ser vi at dette har resultert i mange nye medlemmer. Våre folk har stått på den siste tiden, og vi er blitt flinkere til å kommunisere vår politikk. Dette begynner og å vise igjen i meningsmålingene nå, sier Slagsvold Vedum.

 

Hele partiorganisasjonen har fokusert på å få med seg folk i løpet av våren, men partilederen har også selv bidratt. Bare på forrige fredag vervet partilederen selv syv nye medlemmer. I tillegg har Senterungdommen også vervet 398 medlemmer siden nyttår.

 

- Selv om dette handler om at vi har snakket med folk og blitt mer frimodige, så handler det og om den politiske situasjonen. Den nye regjeringen legger nå opp til flere store reformer hvor de skal overstyre folk rundt om i landet, tvangssammenslåing av kommuner er et slikt eksempel. Jeg tror folk selv vil være med å bestemme, og jeg tror mange skjønner at Senterpartiet vil stå opp for at folk skal være med og at vi er en motmakt mot all sentraliseringen, avslutter Vedum.