Meny

Enebakk bør ut av ulvesonen - debatt på NRK Østlandsendingen

Sist endret: 20 03 2017
De siste ukenes forferdelige ulveangrep i Enebakk viser med tydelighet at det er svært uheldig å ha ulv i Østmarka. Dessverre skyldes dette at det har vært politisk flertall for en slik politikk på Stortinget. Enebakk Senterparti har programfestet at Enebakk bør tas ut av ulvesonen. Ulv passer ikke i Østmarka.

Det er lite hjelp i å si lokalt at en er mot å ha ulv i Enebakk, hvis en samtidig jobber for å få sine egne partifeller i fylkeslag og sentralledd til å stå opp for samme standpunkt. Hittil har vi sett lite til at andre partier tar tak i dette oppover i partiene.

I dag tidlig var vår ordførerkandidat på nyhetene på NRK Østlandsendingen - 1.54.27 ut i sendingen kan du høre nyhetsinnslaget https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-oestlandssendingen/DKOA02015215/03-08-2015#t=1h46m8s

På ettermiddagen var han i debatt om ulvesone i Østmarka med leder i Oslo Venstre Espen Ophaug. Hør debatten på lenken under.

Hvis andre partier på Stortinget ønsker en strengere politikk når det gjelder ulv, så vil Senterpartier være med på samtaler om å få til en bedre politikk på området. Det er mulig hvis viljen virkelig er til stede.