Meny

Fortsatt skole for Tingelstad Wøien

Sist endret: 16.03.2017 #Oppland
Stortingsrepresentant for Oppland, Anne Tingelstad Wøien, fortsetter som Senterpartiets utdanningspolitiske talskvinne.

Tingelstad Wøien blir sittende i kirke-, utdannings- og forskningskomiteen, slik hun også gjorde forrige stortingsperiode. I tillegg vil hun ha ansvar for kulturpolitiske spørsmål i stortingsgruppa.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny stortingsperiode og er glad for at jeg har partiets tillitt til å fortsette å arbeide med utdanningspolitikk. Senterpartiet fikk gjennomslag for mye av sin skolepolitikk i den rød-grønne regjeringa og jeg er parat til å fortsette arbeidet for en mer praktisk skole som gir motivasjon og muligheter for alle elever – enten de er teoretisk eller praktisk flinke. 

– Utdannings- og kompetansepolitikk vil være en viktig nøkkel til vekst og utvikling av opplandssamfunnet og Innlandet i årene framover, og jeg vil bidra til å løfte oppmerksomheten om regionens behov og muligheter, sier Tingelstad Wøien.

Tingelstad Wøien synes også det skal bli spennende å jobbe med kulturpolitikk.

–  Oppland har et rikt og variert kulturtilbud og det er viktig at kulturlivet har gode vilkår for å kunne skape attraktive lokalsamfunn. I opposisjon vil Senterpartiet arbeide for å realisere det vi gikk til valg på, nemlig et lokalt kulturløft. 

– Selv om jeg blir Senterpartiets talskvinne for utdanning og kultur har jeg også et stort hjerte særlig for transport- og næringsspørsmål knyttet til Oppland. Vi har store utfordringer, men også store muligheter som jeg vil følge opp i Stortinget, avslutter Tingelstad Wøien.