Meny

Går for nestledervervet

Sist endret: 16.03.2017 #Oppland
Oppland Senterungdom vil ha Torstein Lerhol fra Oppland og Vang som ny nestleder i Senterungdommen.

Oppland Senterungdom lanserer Torstein Lerhol som kandidat til vervet som ny politisk nestleder i Senterungdommen.

Dermed utfordrer Oppland Senterungdom valgkomiteen, som har i foreslått  Erling Laugsand som ny leder og Per Martin Sandtrøen fra Hordaland som ny politisk nestleder. 

Oppland Senterungdom mener Lerhol er den rette mannen til å utvikle organisasjonen sin politikk videre - og til å blankpusse kløveren. 

"Alle kjenner Torstein som en rullende kjempe. Selv om han er liten av vekst, er han en tungvekter i politikken og spesielt er helsepolitikk en av Torsteins styrker. Torstein er en av de som har stått på hardest for at brukerstyrt personlig assistanse skal være en lovlig festet rett for alle med sterk funksjonsnedsettelse. Dette er en sak flere partier har vedtatt i sine politiske program, og Senterpartiet er selvsagt ett av de partiene.", skriver Oppland Senterungdoms leder, Marit K. Strand, i sin orientering til fylkeslederne og sentralstyret i Senterungdommen. 

 

Torstein Lerhol

"Utenrikspolitikk ligger også Torsteins hjerte nært. Kampen for at Norge fremdeles skal være utenfor EU og at Norge skal meldes ut av EØS og Schengen har han vist stort engasjement for. I tillegg til dette er også forsvarspolitikk og Norges rolle i internasjonale militære aksjoner viktig for Torstein", skriver hun videre. 

Nytt sentralstyre velges av landsmøtet i Senterungdommen i Ålesund 8. til 10. november. Gunnar Kaus  fra Oppland og Ringebu er av valgkomiteen foreslått gjenvalgt som organisatorisk nestleder.