Meny
Bli medlem

Ida Cathrine Nilsen - ordførerkandidat i Sandefjord

Sist endret: 27.09.2020 #Vestfold
Tøffe Ida Cathrine Nilsen tok utfordringen hun fikk i Sandefjord Senterparti, og satser på plass i Sandefjord Bystyre. Her kan du lese mer om hvem hun er

Jeg er ei ekte Sandefjordsjente. Bor som odelsjente og 6 generasjon på familiens slektsgård. For meg er familie viktig, jeg er gift og har 2 små gutter på 5 år og 1 år.  Jobber som Administrasjons sekretær og trives med det.

Politikk har alltid engasjert meg, men i 2013 var tiden inne for et endelig partivalg. For meg har det ikke vært noen tvil om hvor jeg hører hjemme, men det var viktig for meg å være sikker.  Verdiene og menneskesynet var de avgjørende faktorene som fikk meg til Senterpartiet. Jeg liker de lokale satsningene, nærheten og forvaltningen av naturressurser som Senterpartiet står for. Senterpartiet gjennspeiler på mange måter hvem jeg er, derfor kan jeg gå inn med hele hjertet i en valgkamp om byen min Sandefjord!

Sandefjord har en unik utforming med by, havn og sentrumsnært landbruk. Dette skal vi bevare. Landbruket i Sandefjord er verdt å ta vare på, samtidig må vi  tilrettelegge for vekst i næringslivet, og skape gode arbeidsplasser. Vi skal jobbe for at barn opplever skolen som trygg, slipper mobbing og har et godt læringsmiljø.
Sandefjord er i endring, vi blir større og trenger Senterpartiet med på laget!

Jeg vil være med å påvirke, slik at vi kan få en bedre arealdisponering,  større fokus på miljø og bedre helsetilbud innad i den nye storkommunen.