Meny

Kommunenes fremtid avgjøres på mandag!

Sist endret: 16 03 2017

Høyre vil strupe økonomien til 9 av 10 norske kommuner. I tillegg vil de legge ned svært mange av Norges kommuner. Forståelig nok svir det når Senterpartiet peker på de smertelige konsekvensene Høyres politikk får for innbyggerne i de fleste av Norges kommuner. For Høyre føles det nok enda verre at de ikke har motargumenter å komme med.

 "Skremselspropaganda" og "fiktive tall" nærmest brøler Høyre-folk som føler seg presset. Senterpartiet har en rekke ganger utfordret dem til å fortelle oss hva de mener er feil med våre beregninger. Høyre har enda ikke svart. Derimot har Kommunal Rapport også regnet på konsekvensene av politikkendringer i samme retning som Høyre foreslår. Deres beregninger viser det samme mønsteret som vi viser til. Men Høyre mener kanskje at Kommunal Rapport kommer med fiktive tall også?

 En blå-blå regjering vil ha svært negative konsekvenser for en rekke kommuner i landet. En stemme til KrF og Venstre bidrar til dette. Et stemme til Senterpartiet er en stemme til fortsatt sterke lokalsamfunn. Vi vil at folk som bor i kommunene, selv skal bestemme over kommunens fremtid.

 

Med vennlig hilsen

Thor Jørgen Tjørhom,

1.kandidat for Senterpartiet i Vest-Agder