Meny

Optimistisk start på landsmøtet

Sist endret: 16.03.2017 #Vestfold
Vestfolds delegasjon er på plass i Haugesund på et rekordstort Senterpartilandsmøte med tilsammen 425 personer til stede. På delegasjonsmøtet torsdag kveld gikk delegatene gjennom blant annet resolusjonene, og programmet "Gode nærmiljø", som vi tidligere har levertNå er innlegg skrevet, diskusjonene i full gang, det lokale bandet Ford Record har slått an tonen med svingene musikk, som til og med fikk fart på dansefoten en tidlig fredag formiddag.

 

Partileder Trygve Magnus Slagsvold Vedum har holdt sin tale til landsmøte, med budskapet: "Vårt nei er ja til noe bedre!" Vi tar hele Norge i bruk og til høsten ønsker Vedum at folket stiller seg spørsmålet om hvilket parti som er mest på lag med det Norge folk elsker. Vi vil ha tjenester nær folket, ja til norsk mat og det skal vokse og gro i hele landet.,

 

Senerer vil parlamentarisk leder Marit Arnstad tale og vi ser fram til en frisk generaldebatt, også med innlegg fra Vestfold. Senere i kveld vil partileder Annie Lööf fra Centerpartiet i Sverige som er gjest på landsmøtet.