Meny
Bli medlem

Per Harald Agerup - ordførerkandidat i Holmestrand

Sist endret: 27.09.2020 #Vestfold
Med 16 års erfaring i kommunestyret i Holmestrand er Per Harald Agerup mer enn klar for en runde til. Holmestrand har et stort utvillingspotensiale, sier Agerup. Bli bedre kjent med han her.

 

Jeg er 59 år, gift med Annelise og har to voksne barn og ett barnebarn. Jeg bor i et boligfelt rett oppe på fjellet i gangavstand til den kommende heisen som skal ta meg ned til jernbanestasjonen. Det blir flott da jeg jobber med næringspolitikk i Norges Bondelag i Oslo, og selvfølgelig tar toget.

Mitt politiske engasjement startet med kampen mot EF i 1972. I Bystyret i Holmestrand har jeg vært siden 1987 med unntak av en periode, så en viss erfaring og kunnskap har jeg vel opparbeidet meg gjennom åra. Den kommende perioden blir veldig spennende ved at det kommer til å bli en kommunesammenslåing med Hof og forhåpentligvis Re og Sande. Et sterkt Senterparti er garantisten for at vi får en inkluderende og åpen prosess som ivaretar alle. Vi har klare krav for utvikling av flersenterkommunen. Vi er de eneste politikerne som klart har definert hvor vi vil og premisser for videre utvikling. Vi vil prege debatten og utviklingen. Vi vil ha en desentralisert kommune som går i stikk motsatt retning av Regjeringens sentraliseringsmodell.

Holmestrand har et stort utviklingspotensiale.  Jeg er opptatt av at vi ”tar vare på” som grunnlag for utvikling. Senterpartiet vil fortsatt være en sterk røst i Bystyret i Holmestrand som fronter nye løsninger basert på våre grunnleggende verdier.