Meny
Bli medlem

Rønaasen ny fylkessekretær!

Sist endret: 27.09.2020 #Hedmark
Ole Mathias Rønaasen er ansatt som fylkessekretær i Hedmark Sp.

Ole Mathias Rønaasen er 22 år gammel, fra Kirkenær i Grue. Ved hans ansettelse har dermed Hedmark Sp den yngste fylkessekretæren i Senterpartiets organisasjon. Han vil tiltre i stillingen i løpet av august.

Rønaasen har vært et svært aktivt medlem av Senterungdommen, men har også brukt mye av sin kapasitet på frivillig arbeid i Norges Bygdeungdomslag. I dag er han styremedlem i Hedmark Nei til EU, styremedlem i Grue Senterparti, nestleder i Hedmark Senterungdom og nestleder i Hedmark bygdeungdomslag.

Utdanningen sin har han fra skogbrukslinja på Evenstad ved Høgskolen i Hedmark.

Fylkessekretæren i Hedmark har det overordnede organisatoriske ansvaret og ledelsen av den daglige driften av fylkeskontoret på Honne. Han skal også være en pådriver for utadrettet virksomhet i lokallagene i begge fylker og bistå lokallagene i dette arbeidet. 

Rønaasen skal også sammen med den nye fylkessekretæren i Oppland, Nils Michael Nilsson Ramsøy, utarbeide og følge opp kommunikasjonsplaner, være nettredaktør for nettsider og sosiale medier, samt lage reportasjer, betjene media, og være pressekontakt.