Meny
Bli medlem

Sandra Borch kommer til Enebakk 31. oktober

Sist endret: 27.09.2020 #Enebakk
Enebakk Senterparti inviterer medlemmer og sympatisører i Enebakk og lokallaga i Akershus, Østfold og Oslo til temamøte om utadrettet virksomhet torsdag 31. oktober kl 18.30-21.00 i kommunestyresalen i Enebakk. Adressen er Prestegårdsveien 4.

Det er mange flittige senterpartister rundt omkring i vårt distrikt, men hvordan er vi til å få ut det vi jobber og står for ut til publikum? Her har vi mye å lære. Enebakk Senterparti inviterer derfor til en kveld hvor vi både kan få tips og bli inspirert til videre innsats.

Under valgkampen fikk vi 26 nye medlemmer i Enebakk Sp. Det er vi stolte av! Vi ønsker å bli enda bedre. Derfor inviterer vi nå både nye og gamle medlemmer, sympatisører og andre lokallag i Akershus, Østfold og Oslo til en kveld til inspirasjon og mer kunnskap.

Vi synes vi har fått på plass et bra program med dyktige innledere.

 

 

 

Program:

Hovedinnleder Sandra Borch, leder Senterungdommen (30 min.)

Kortere innspill på 10 minutter:

«Ordførerrollen» - Ole André Myhrvold, ordfører i Trøgstad

Hvilke muligheter gir denne rollen for å vise vår ideologi og politikk?

«Valgkamp på lavbudsjett» - Kåre Gunnar Fløystad - 1. kandidat for Aust-Agder Senterparti til Stortingsvalget i år. (*Besøket forutsetter avløser på hjemmebane).

Med et budsjett på 85.000,- gikk fylkeslaget til valg. Kåre Gunnar Fløystad var en tydelig stemme i media, og Aust-Agder var ett av to fylker hvor Senterpartiet gikk fram.

«Utadrettet arbeid i et Akershusperspektiv» - Morten Vollset – Gruppeleder for Senterpartiet på fylkestinget. Den alltid like aktive gruppelederen vil gi innspill på muligheter sett ut fra sin erfaring i lokal- og fylkespolitikken.

Kaffepause

Etter pausen åpner vi for spørsmål til innledere, kommentarer og debatt.

Velkommen til Enebakk!!!!