Meny

Senterpartitreff

Sist endret: 16.03.2017 #Buskerud
Sp treff på stølen Lien ved Tunhovd, Nore og Uvdal. Her blir det politikk, kultur, historie og mat. Ta familien med! Meld gjerne frå kven og kor mange som kjem. Ta med stol til bruk ute om det er «utevær».

Sp treff på stølen Lien ved Tunhovd, Nore og Uvdal

    

Stølen Lien ligg ved Fv214 like før krysset Rødberg/Tunhovd når ein kjem frå Nesbyen, lett tilgjengeleg med bilveg til tuns.

SØNDAG 16. AUGUST CA KL 12.00 – 16.00

Per Olaf Lundteigen blir med, Olav Skinnes blir med, Ingun N. Omholt (leder BSK) blir med, kommer du? Her blir det politikk, kultur, historie og mat. Ta familien med! Meld gjerne frå kven og kor mange som kjem. Ta med stol til bruk ute om det er «utevær».

Hovudmålgruppa er Sp medl og sympatisørar i Hallingdal, Øvre Numedal og Sigdal, men alle vil vera velkomne for å la seg oppelda av Sp politikk og skapa glød og engasjement i valkampen. Viktig å få med listekandidatar og nye medlemmer.

Arne Horge og Frank Syversrud vil vera med - med kåseri og felespel. Regjeringas endringsforslag i eigedomsskatt og konsekvensar for kraftbeskatning er eit hovudtema på møte.                   Hanne Strand advokat, tilknytte LVK (Landssamanslutninga av Vasskraftkommunar).

(Dette blir som eit supplement til valkampopninga fred 7. august som finn stad i Hokksund under by og laksefestivalen på dagtid og på kvelden med samling på Sundhaugen, Fiskum for medlemmer m. venner.)

Helsing Gerd Eli Berge tlf 41508155 [email protected]

Buskerud og Nes SP