Meny
Bli medlem

Sp vil fortsatt utsette slukking av FM-nettet

Sist endret: 27.09.2020
I dag behandlet Stortinget Senterpartiets forslag om å utsette slukkingen av FM-nettet i forbindelse med innføring av DAB. Stortinget vedtok å utsette hele saken.
 
I dag ble Senterpartiets forslag om å utsette slukkingen av FM-nettet i forbindelse med innføring av DAB behandlet. Det endte med at saken blir utsatt og Stortinget ber ansvarlige statsråder komme til Stortinget for å redegjøre.
 
- Dette betyr at de andre partiene nå har begynt å dele de bekymringene som Senterpartiet har hatt rundt denne saken, jeg er glad det nå blir en ordentlig runde på dette, sier Trygve Slagsvold Vedum, partileder i Senterpartiet.
 
Det ble full forvirring i salen da FrP plutselig gikk opp å sa de ville stemme mot sin egen regjering og Arbeiderpartiet fulgte opp med å foreslå å utsette saken til ansvarlige statsråder hadde redegjort for hva som skjer. Det hele endte med at saken nå blir utsatt på ubestemt tid.
 
- Nå blir det en ny runde i Stortinget, vi kommer da igjen til å fremme et forslag om å utsette slukkingen av FM-nettet. Så får vi se om de andre også da mener alvor med sine bekymringer, avslutter Slagsvold Vedum.