Meny
Bli medlem

Valgfest i Andebu

Sist endret: 27.09.2020 #Vestfold
Etter årsmøtet i Andebu Senterparti fortsatte de med valgfest for å feire et særdeles godt valgresultat og som takk for innsatsen i valgkampen.

 

Andebu Senterparti ble Andebus nest største part i ved valget i høst, og Bjarne Sommerstad fortsetter som ordfører med ei gruppe på seks i kommunestyret.

Av saker fra årsmeldingen var selvsagt sammenslåingsprosessen med Stokke og Sandefjord. Årsmøtet fredag 20. november diskuterte gode måter å jobbe på videre både som sammenslått kommune og med de to andre lokallagene i Senterpartiet som tar del i den nye SAS-kommunen.
Tom Cato Abrahamsen ble gjenvalgt som leder, og med seg i styret har han nestleder Annette Kjærås, kasserer Morten Angell Andersen, sekretær Rolf Fevang, styremedlemmene Jørgen Hvitstein og Ole Kristian Kjærås.

Fylkesleder Kathrine Kleveland deltok på både årsmøte og valgfest, og takket for innsatsen og lot seg imponere både av valgresultatet i Andebu, ryddig årsmøte, og av samhold, medlemsvekst, og en trivelig valgfest på Gulli skolemuseum.

Med ertesuppe, hjemmebakst og godt drikke langs pyntede bord koste folk seg på valgfesten. Etterpå var det ble lagkonkuranse med lysbildequis laget ordføreren (med hjelp fra fylkessekretær Arne Limkjær) Det ble jevnt i toppen, men ingen klarte alle spørsmålene.