Emma Berge Ness studerer sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen og er sentralstyremedlem i Senterungdommen. Hun har allerede merket stor forskjell på hverdagen som student og praktikant.

- Jeg tror sommeren kommer til å bli lærerik, artig og hektisk! Jeg merker allerede hvor stas det er å plutselig få drive med politikk på fulltid, da får man med seg så mye, sier Berge Ness

Maren Grøthe går studiespesialisering på KVT i Trondheim og sitter i internasjonalt utvalg i Senterungdommen. Hun gleder seg til en hektisk og lærerik sommer.    

 - Jeg tror sommeren blir kjempespennende og veldig lærerik. Gleder meg masse til å gjøre alt jeg kan for at Senterpartiet skal gjøre et best mulig valg i september, smiler Grøthe. 

Begge de nye praktikantene er skjønt enige om at sommeren og høstens valgkamp blir spennende. Maren er ungdomskandidat i Melhus kommune og praktikantene gleder seg over alle ungdommene som står på Senterpartilister rundt om i Norge.

- Selv om ingen ting er avgjort før 9. september ser det ut til å bli et godt valg. Vi gleder oss særlig over at vi er et av de beste partiene når det gjelder andel unge kandidater og alle Senterungdommer som ligger an til å bli folkevalgte.