Meny
Bli medlem

Traineer tilsatt i Sp

Sist endret: 27.09.2020 #Oppland#Lillehammer#Stjørdal

Senterpartiet er stolte av å ønske årets traineer Magnus Nordrum Brøste (25) fra Lillehammer og Dorthea Elverum (20) fra Stjørdal velkommen på arbeidslaget. De begynner 12. juni og arbeider fram til og med valgdagen 11. september.

Magnus Nordrum Brøste er oppvokst på Lillehammer og studerer nå master i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen NMBU på Ås. Han fullførte bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskulen i Sogn og Fjordane våren 2016. Der var han blant annet medlem av Studentparlamentet og satt som studentrepresentant i Høgskulestyret 2015/16. 

- Jeg ser frem til å lære mer og komme i kontakt med flere erfarne og kunnskapsrike mennesker i både Senterpartiet og Senterungdommen. Jeg er glad for å få denne muligheten til å være med å videreutvikle og arbeide for partiet fram mot valget i september, sier Magnus.

Magnus vært medlem i Senterungdommen i seks år og er nå leder i Ås Senterstudenter. Han er nå også medlem i politisk utvalg i Senterungdommen. 

Dorthea Elverum er oppvokst på en gård i bygda Elvran i Stjørdal kommune og studerer nå Bachelor i kommunaløkonomi og ledelse ved Nord Universitet i Steinkjer. Hun var august 2013 – juni 2014 på et utvekslingsår i Belgia der hun gikk på Scandinavian School of Brussels, og var i 2015 ferdig med studiespesialisering ved Ole Vig VGS. 

- Jeg føler meg veldig heldig som skal få jobbe som trainee i Senterpartiet i sommer, så fint å kunne jobbe med det som interesserer meg så sterkt. Jeg ser frem til å jobbe med et veldig sterkt lag for å nå våre felles mål. Vi er et parti med stor oppslutning for tiden og det er så gøy at flere ser viktigheten av vår politikk. Jeg skal gjøre mitt beste for at vi skal gjøre en bra valgkamp frem mot valget 11. september, sier Dorthea.

Dorthea har vært medlem i Senterungdommen i seks år og er siden 2015 fylkesleder i Senterungdommen i Nord-Trøndelag. Dorthea er også kommunestyremedlem i Stjørdal kommune og vara til formannskapet i kommunen.