Meny
ledig-stilling

Bli med på et politisk år som praktikant i Senterpartiet! 

Fra 1. september 2024 til 10. september 2025, har du muligheten til å dykke dypt inn i politikkens verden som vår praktikant.  

Er du fascinert av politikk og ivrig etter å lære mer? Er du nysgjerrig på hvordan et politisk parti fungerer på innsiden? Da har Senterpartiet den perfekte muligheten for deg: Bli vår praktikant!  

Har du drømt om å jobbe i Norges beste (syns vi!) parti? Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe for et regjeringsparti? Fra 1. september i år og frem til stortingsvalget i september neste år, kan du arbeide med og lære om organisasjon og politikk i partiet som tror på tjenester nær folk i hele Norge. Du kan oppleve et politisk år med mange spennende oppgaver, med stor vekt på valgkamp.  

Noen sier trainee, vi sier praktikant. Det viktigste for oss er at du er engasjert, kreativ og en problemløser. Du er full av gode ideer selv, og ønsker å jobbe godt for de som skal gjøre ideer til virkelighet. Du får mulighet til å bidra, og det forventes at du jobber systematisk og ryddig, både alene og sammen med andre.  

Kanskje er du snart ferdig med et utdanningsløp som er relevant for politikken, eller er så engasjert at du bare må få utløp for alt politisk før du sprekker? Kanskje begge deler? Vi ser for oss at du er god til å formidle, har et godt og klart språk, og at du har en kreativ tilnærming. Hva du eventuelt studerer eller har studert er ikke så viktig.  

Det er en fordel at du er omgjengelig og at du trives i et spennende og hektisk miljø. Du kommer til å jobbe for Senterpartiet både på Stortinget, i Hovedorganisasjonen og ungdomsorganisasjonen, og kommer også til å være innom regjeringsapparatet. Du kommer til å få være med på mye interessant og begivenhetsrikt arbeid i et hyggelig miljø. Du trenger ikke være medlem, men må dele Senterpartiets grunnverdier.  

Vi søker etter en person med følgende egenskaper:  

 • Politisk teft og engasjement  

 • Fleksibel, initiativrik og med stor arbeidskapasitet  

 • Evne til å jobbe selvstendig  

 • Gode ferdigheter i bruk av sosiale medier  

 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne  

Arbeidsoppgaver:  

 • Delta i planlegging og gjennomføring av Senterungdommens  valgkamp, og oppfølging av ungdomskandidater.  

 • Bistå Senterungdommens tillitsvalgte i mediearbeid  

 • Produsere stoff til nettsider og andre informasjonskanaler  

 • Videreutvikle arbeidet med sosiale medier  

 • Bistå i stortingsgruppas politiske arbeid  

 • Annet forefallende arbeid 

 • Delta i forberedelsen og gjennomføringen av møter, kurs og arrangement  

Stillingen er 100 % og lønnes etter statens regulativ inntil lønnstrinn 23. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. 

Spørsmål om stillingen kan du rette til: 

Assisterende generalsekretær Oddvar Igland, tlf. 908 93 428 

Leder i Senterungdommen Andrine Hanssen-Seppola, tlf. 413 38 683 Sekretariatsleder på Stortinget, John Arne Hovstad Balto, tlf. 920 22 225  

  

Så, er du klar for å ta steget inn i politikkens verden med Senterpartiet? Vi gleder oss til å høre fra deg!  

CV og søknad sendes til [email protected] innen 20. juni.