Meny
2022 Sigrun Wiggen Prestbakmo, ordfører i Salangen, Troms

Sigrun Wiggen Prestbakmo ny statssekretær

Sigrun Wiggen Prestbakmo (49) ordfører i Salangen, er i statsråd i dag utnevnt som statssekretær i Kommunal- og distriktsdepartementet for statsråd Sigbjørn Gjelsvik. Sigrun er nå ordfører i Salangen, et verv ho har hatt i nesten 10 år og som ho nå må fratre.

- Jeg er spent og motivert og innstilt på at det må arbeides hardt for å forbedre distriktspolitikken, men jeg har trua på det å sitte rundt bordet og bidra til endring der politikken utformes. Dette er en ypperlig anledning til å  jobbe videre på et annet nivå med saker som jeg har arbeidet med politisk i 23 år. Jeg gleder meg til å være en del av Sigbjørns team, sier Sigrun Wiggen Prestbakmo.

- Sigrun er ei tøff dame, med mye erfaring. Hun er en tydelig røst som står opp for Nord-Norge. Jeg er glad for at hun nå blir en del av regjeringsapparatet og tar del i den viktige jobben vi skal gjøre for landet vårt, sier Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum i en kommentar til utnevnelsen av Sigrun Wiggen Prestbakmo til statssekretær.