Meny
Camilla Aaseth web

Camilla Aaseth ny fylkessekretær i Hedmark og Oppland

Camilla Aaseth (37) er tilsatt som fylkessekretær i Hedmark og Oppland Senterparti og starter i jobben 1. februar. Camilla er utdannet som kommunikasjonsrådgiver og er kommunestyremedlem i Gjøvik.

- Jeg er svært glad for at jeg fikk jobben i som fylkessekretær Hedmark og Oppland Senterparti fordi jeg ønsker å jobbe med noe som er meningsfylt og viktig for meg. Jeg er engasjert i lokalpolitikken og spesielt opptatt av unges oppvekstsvilkår og utdanningsmuligheter, sier Camilla.

Camilla Aaseth bodde i Ringsaker til ho var 10 år, flyttet så til Stord på vestlandet og bodde der til ho var 18 år. - Siden har jeg bodd i Gjøvik kommune. Jeg bor på en gård på Biri sammen med min mann og våre to sønner på 11 år og 17 år. På gården er det 20 stallbåser for utleie, vi produserer hestefor og har en liten skog vi prøver å få grønn og fin, sier Camilla..

Camilla Aaseth ble i 2019 ferdig med utdannelse som kommunikasjonsrådgiver ved Høgskolen Innlandet. Ho har også studert personalutvikling og ledelse ved Høgskolen i Lillehammer og sosialpedagogikk ved Høgskolen i Hedmark.

Camilla Aaseth har fra januar 2019 til nå arbeidet med ungdomsinnsatsen i NAV og med arbeidsrettet oppfølging av unge arbeidssøker i Vestre Toten kommune, i tillegg til at ho har vært med i to utviklingsprosjekter i NAV. Ho har tidligere også arbeidet som fagansvarlig prosjektleder og veileder i NAV. Camilla har også arbeidet som miljøterapeut og sosialpedagog i Ringsaker kommune og barne- og ungdomsarbeider i Gjøvik kommune.

Camilla Aaseth ble i 2019 valgt til kommunestyrerepresentant i Gjøvik og medlem av utvalg for oppvekst og styremedlem i Gjøvik Senterparti. Stortingsvalget i høst førte til endringer i kommunestyregruppa på Gjøvik og Camilla ble gruppeleder. Ho bytta ut plassen i utvalg for oppvekst med å bli utvalgsleder for Kultur og Teknisk til tillegg til at ho fikk en plass i formannskapet. Ho har også vært leder i FAU ved Biri Ungdomsskole og ved Skrinnhagen skole samt lagleder og koordinator i Biri Fotball.

- Jeg gleder meg veldig til å starte i jobben og bli kjent med mange nye mennesker, sier Camilla.