Meny
Julie Brattli Steinvik hjemmeside

Julie Brattli Steinvik ny fylkessekretær i Nordland Sp

Julie Brattli Steinvik (45) bosatt i Kabelvåg i Vågan kommune er tilsatt som ny fylkessekretær i Nordland Senterparti. Hun er utdannet fra Musikkonservatoriet i Tromsø, NTNU og NLA. Julie har bred yrkeserfaring som selvstendig næringsdrivende, pedagog og utøver i kulturfeltet.

Julie Brattli Steinvik er født og oppvokst i tidligere Orkdal kommune i Sør-Trøndelag, men har bodd det meste av sitt voksne liv i Nord-Norge, både i Tromsø, i Neiden og fra 2012 i Lofoten. - Jeg er nå bosatt i Kabelvåg i Vågan kommune, er gift og den heldige mammaen til 3 flotte ungdommer. Jeg er samfunnsengasjert, og har et sterkt ønske om å bidra til positive endringer der det er behov for det, sier Julie.

I tillegg til en utøvende master i musikk ved Musikkonservatoriet i Tromsø, har Julie også mellomfag i Historie med fordypning i Internasjonal Stormaktspolitikk og Afrikahistorie fra NTNU og faglærerutdanning i KRLE ved NLA i Bergen.

Julie har også hatt mange verv og tatt mange kurs og studier hos Røde Kors, bl. a. lederutvikling, i internasjonal humanitær rett, kommunikasjon- og konflikthåndtering samt prosessledelse, instruksjon og veiledning.

Julie har også hatt mange tillitsverv innenfor kirken, idrett og musikk. Hun har vært vararepresentant for Sp i kommunestyret i Sør-Varanger og er nå fast representant til kommunestyret i Vågan kommune og leder i Vågan Sp.

- Med et økende politisk engasjement, et stort samfunnsengasjement og hjerte for organisasjonsarbeid, ble interessen min vekket da jeg så utlysningen på stillingen som fylkessekretær for Nordland Senterparti. De varierte arbeidsoppgavene og ønskene vedrørende kvalifikasjoner tiltalte meg, da jeg i hele min yrkesaktive- og organisasjonskarriere har jobbet for å bygge mennesker, bygge lag og stått på for å spille andre gode, avslutter Julie Brattli Steinvik.