Meny

Andrine Hanssen-Seppola er fungerende leder i Senterungdommen

Andrine Hanssen-Seppola (19) fra Tromsø er for øyeblikket fungerende leder i Senterungdommen fra og med 8. mars til og med 10. juni. Dette skyldes at nåværende leder, Torleik Svelle, er inne som vara på Stortinget i denne perioden.

– Dette er en veldig kul mulighet og jeg har gledet meg til å komme i gang. Nå venter en spennende tid med mye som skjer, og det er stor stas å få jobbe enda mer med politikk og Senterungdommen i det daglige. Jeg brenner for at det skal bli mindre forskjeller mellom folk, og ser frem til å blant annet jobbe med å løfte norsk matproduksjon, bredbåndsutbygging til alle og en rettferdig klimapolitikk, sier den fungerende lederen Andrine Hanssen-Seppola.

Hanssen-Seppola har bred erfaring i ungdomspartiet fra tidligere. Hun ble valgt som politisk nestleder på Senterungdommens landsmøte i 2021, er vara på Stortinget for Troms og har engasjert seg i fylkes- og lokalpolitikken i flere år.

Senterungdommen ønsker den fungerende lederen velkommen og ser frem til å bistå den fungerende lederen i perioden mens Svelle er på Stortinget.