Meny

Anne Martine Brox-Antonsen praktikant i Senterpartiet

Anne Martine Brox-Antonsen (19) fra Skjervøy i Nord-Troms er tilsatt som praktikant i Senterpartiet fra 1. juni og ut 2020.

- Jeg er skikkelig motivert for å jobbe mer for Senterpartiet og jeg vil være mer med på den gode utviklingen partiet har hatt i det siste. Jeg ønsker å lære mer om organisasjonen og arbeidet i partiet slik at jeg kan bidra mer med å trekke partiet videre i en god retning, sier Anne Martine.

Anne Martine er 1. vara både til kommunestyret i Skjervøy og til styret i Skjervøy Senterparti. Ho har vært med i Senterungdommen i et års tid, og var i desember med å starte lokallaget Nord-Troms Senterungdom, der ho nå er leder. Ho er også nå medlem i arbeidsutvalget i Troms Senterungdom.

Anne Martine har allerede lang erfaring med organisasjonsarbeid. Ho var leder i elevrådet både på ungdomsskolen og på videregående, var med på å starte Skarven 4 H og har vært fotballtrener og – dommer. Ho har også arbeidserfaring som servitør, regnskapsmedarbeider, aktivitetsleder, pleieassistent og kioskarbeider.