Meny

Bli med på Vårslepp 2023

Tradisjonen tro skal Senterungdommen ha sitt årlige skoleringsarrangement på Sundvolden Hotell, Vårslepp  24-26.mars 2023. Arrangementet er både for «gamle» og nye medlemmer i Senterungdommen.

Årets vårslepp vil bli lærerikt for medlemmene, det vil bli debattskolering, programarbeid og faglig påfyll av gode innledere. Vårslepp er også en arena for å være sosial, bygge nettverk og bli kjent med nye sentervenner, sier organisatorisk nestleder i Senterungdommen Anne Martine Brox-Antonsen om årets vårslepp.

Senterungdommen forventer en spennende helg med mye faglig påfyll for alle deltagerne. I tillegg til alt det faglige påfyllet er det også flere sosiale bolker på vårslepp-programmet, som blant annet swingkurs, morgengym og temafest.

Årets vårslepp finner sted på Sundvolden Hotel, 24-26.mars, og det er enda noen ledige plasser igjen! Senterungdommen oppfordrer alle som ønsker å delta på et spennende skolerings- og sosialt arrangement å melde seg på. Mer om arrangementet finn du også på Senterungdommens Facebookside

Man kan melde seg på i denne linken før 5.mars: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=mTM8Gakug0uTEf-zsoaay20kflAJ945FpU6I3nZDOsZURFNCUElBVldVU0xGTDdIUzJGNFE3VlhRQyQlQCN0PWcu&fbclid=IwAR2YAT3KQfS14RbOUS9qwv_gLP12K_RtcEHBzvHFY7rLMpOseKubAD0JLRM