Meny
Mailinn Stoveland

Første lagbyggeren i Senterungdommen

Den 1.oktober startet Mailinn Stoveland i den nyopprettede stillingen, lagbygger, i Senterungdommen. Stillingen er en ettårig prosjektstilling fram til valget 2023.

1.oktober tredde Mailinn Stoveland (21 år) inn i den nyopprettede stillingen som Senterungdommens lagbygger. Stoveland kommer fra Birkeland, og har bred erfaring fra Senterungdommen som blant annet fylkesleder og sentralstyremedlem.

– Jeg gleder meg til å se Norge gjennom øynene til lokale medlemmer, hjelpe medlemmer med å få opp aktiviteten lokal- og fylkeslag og til å bli med på å utvikle organisasjonen videre for å gjøre oss best mulig, sier Stoveland om å bli ansatt som Senterungdommens nye lagbygger.

Videre sier 21-åringen at hun gleder seg til å bli kjent med medlemmer i hele landet når hun reiser rundt for å holde kurs og skoleringer med mål om å inspirere andre til å drive med politikk.

 

- Er bare å glede seg

I tillegg til Mailinn er også de andre i Senterungdommen i ekstase for å få en ny ansatt med på laget. Senterungdommens leder, Torleik Svelle, er blant dem som er svært glad for å få Mailinn med på laget.

– Vi har alltid vært nær folk og bygd partiet i fra bunnen og opp, nå skal vi gjøre enda mere av det! Vi kommer med dette til å bli enda mere synlig på skoler og i lokalsamfunn framover, så ønsker du å starte lokallag og engasjere ungdommer så er det bare å glede seg, sier Svelle om ansettelsen.

Ny stilling

Stillingen lagbygger er en helt nyopprettet stilling i Senterungdommen, så 21-åringen blir den første i Senterungdommens historie med denne tittelen. Hun sier selv at hun skal blant annet:

  • Jeg kan kontaktes om du trenger hjelp til lokallagsoppstart, skolebesøk, lage medieutspill eller andre aktiviteter.
  • Jeg kan komme på besøk for å gi skoleringer, foredrag og workshops.
  • Jeg kan hjelpe med å bygge lokallag og fylkeslag sterkere, og mer solide, ved å gi kunnskap og dele erfaringer.