Meny

- Gjennomfører som planlagt, men på en ny måte

- Vår holdning er at vi ikke skal sette saker og avgjørelser på vent, men gjennomføre arbeidet som planlagt selv om det blir gjort litt annerledes i denne tida, skriver generalsekretær i Sp Knut M. Olsen i denne hilsningen til partiets medlemmer.

Landet og verden er inne i en helt spesiell tid som berører oss alle. Det er ukjent landskap for oss og det er ikke lett å vite hva som er de klokeste avgjørelsene hele tida. Samtidig ser vi at vi i Norge står samlet om tiltakene både som samfunn og som enkeltpersoner. En viktig del av den tilliten vi har i Norge. 
 
Som parti har vi vært opptatt av å støtte opp om regjeringas arbeid og å få til breie forlik på Stortinget. På samme måte jobber våre ordførere daglig med krevende avgjørelser for å ivareta kommunens innbyggere gjennom offentlige tiltak og støtte til alt fra kulturliv til næringsliv. Som Senterpartimedlem skal du vite at det jobbes kontinuerlig fra partiets folkevalgte til det beste for folk i dagens vanskelige situasjon.
 
Selve partiorganisasjonen med ansatte og tillitsvalgte arbeider også for fullt i disse tider, selv om det blir på en annen måte. Det blir mye jobbing fra hjemmekontor og kontakt med folk gjennom ulike digitale løsninger både med og uten bilde, men vi holder aktiviteten oppe og skal være like tilgjengelige som før selv om du ikke treffer oss fysisk. Vi har fullt trykk på alt forberedende arbeid til valgkampen neste høst slik at vi er ajour når forholdene begynner å normalisere seg. 
 
Fylkenes nominasjonsarbeid har akkurat startet opp, og lokallaga er oppfordret til å innhente forslag på navn gjennom å gi muligheten til deg som medlem å sende inn forslag (istedenfor på medlemsmøter). Jubileumsarrangementene i fylkene i forbindelse med partiets 100-års jubileum som ikke var avholdt før koronakrisen er foreløpig flyttet til høst/vinter, men målet er at vi skal få markert dette på en verdig måte nært folk i hele Norge. Vår holdning er at vi ikke skal sette saker og avgjørelser på vent, men gjennomføre arbeidet som planlagt selv om det blir gjort litt annerledes i denne tida. Fylkeskontorene, sentralbord og medlemsservice er åpent som tidligere for å kunne yte dere service og vi regner med å sende dere informasjon gjennom disse nyhetsbrevene og Sentrum som vanlig. 
 
Vi håper at du og dine kommer gjennom denne tiden uten for store belastninger og at du opp i det hele får noen gode påskedager.
 
 
Med vennlig hilsen
Knut M. Olsen, generalsekretær i Senterpartiet