Meny
PIXNIO-1550870-1200x800

God sommer fra SpS!

Det nærmer seg raskt sommer og ferie, men Senterpartiskolen holder åpent! I den forbindelse vil vi minne dere om å søke om tilskudd for den aktiviteten dere har hatt i lokal- og fylkeslaget så langt i år. Frist for sommerhalvåret er 30. juni, men absolutt siste frist for å sende inn søknad for aktivitet i 2023 er 31. desember.

Med aktivitet som kan godkjennes mener vi arbeid dere allerede gjør i lokallaget, som for eksempel kan være arbeidet i forkant av kommunestyregruppa, programarbeid, arbeid med og i valgkampen, mediearbeid, kun for å nevne noe. For full oversikt kan du se våre studieplaner på nettsiden til Senterpartiskolen.

Kravene for å få godkjent søknaden er, litt enkelt forklart:

  • Kurset/møteserien må ha hatt en total varighet på minimum 4 timer.
  • Fire personer må ha deltatt på minst 75 % av kursets/møteseriens totale varighet.

Dersom dere er innenfor disse kravene, utbetaler vi 135 kr per time i kurstilskudd tilbake til dere i lokal- og fylkeslagene! Vi har over 2 millioner kroner å dele ut i 2023, så her er det mye å hente.

Dere kan søke om tilskudd gjennom vår Kursportal.

I tillegg vil vi få informere om at vi holder på å utvikle en ny, digital kursserie på plattformen XtraMile. Her vil vi kunne tilby små, korte mikroleksjoner og e-læringskurs til dere, som dere kan ta enten alene, eller sammen med andre i lokal- eller fylkeslaget. Vi vil komme med nærmere informasjon når vi nesten er i mål med kursutviklingen, så følg med! 

Vi i Senterpartiets Studieforbund håper at så mange lokallag som mulig vil søke om kurstilskudd fra oss, og vil også gjerne få ønske dere en riktig god sommer!