Meny

Grønn inspirasjon 27. og 28. oktober

Årets samling «Grønn inspirasjon» for alle Senterkvinner nærmer seg. 27. og 28. oktober samles vi på Bruket Oslo til 2 dager med politiske innledere, diskusjoner, sosialt samvær, godt humør og mange gode innspill.

Programmet er på det nærmeste klart og bærer delvis preg av at det er kommune og fylkestingsvalg neste år.

Vi har fått med oss sentrale politikere som Trygve Slagsvold Vedum, Anne Beate K. Tvinnereim og Per Olaf Lundteigen, som alle har mye kunnskap og brennende engasjement for lokaldemokrati, folkestyre, og troen på at beslutninger kan og bør tas nærest mulig dem de gjelder.

Catrine Strindin Amundsen fra For Velferdsstaten jobber med rekommunalisering og de utfordringer som ligger i å beholde og utvikle vår velferd. 

Men politikk er ikke bare de nære ting – politikk er også verdensomspennende og ikke alltid vakker. Nina Brattvoll fra Caritas forteller oss om sitt arbeid som bistandskoordinator i kriserammede områder, og om sine tanker om norsk bistandspolitikk. Bjørg Sandkjær - seniorrådgiver i Norad og vil snakke om internasjonal helsepolitikk sett i lys av FNs bærekraftmål.

For å slutte sirkelen og bringe oss tilbake til det som er nærmere vår hverdag vil Siri Blichfeldt Dyrland – Sps ordførerkandidat i den nye kommunen Midt-Telemark, gi oss ett innblikk i hvordan det oppleves å være ny folkevalgt, hvilke utfordringer og muligheter et politisk verv gir.

Selv om det er mange innledere vil det bli rom for å snakke sammen, stille innlederne spørsmål og komme med innspill.

Vi gleder oss stort til helga og håper at riktig mange Senterkvinner i alle aldre finner veien til Oslo denne helga. Vi lover å ta godt hånd om dere, om dere kommer alene eller i en gruppe.

Lenke til påmelding 

Påmeldingsfrist: 23.10.2018