Meny
Andrine Hanssen-Seppola 211121

Mye på gang i Senterungdommen!

Senterungdommen har flere store arrangementer i vente. Her kan du lese en liten oversikt over hva som skjer i de kommende månedene:

Bildet: Andrine Hanssen-Seppola er leder i Senterungdommen

Toppskolering- 5.8.februar 

Toppskolering er blant Norges beste skoleringsprogram for politiske talenter, og det er alltid trangt om plassene. Skoleringen legger opp til at du skal få utvikle deg som debattant, bli bedre kjent med politikeren i deg og mestre krevende utfordringer. Vi gleder oss til toppskoleringen går av stabelen, og det skjer snart!

Vårslepp 08.-10.mars på Sundvolden Hotel 

Vårslepp blir også i 2024 like gøy, sosialt og lærerikt som alltid! Her får du påfyll fra flinke innledere, utfordret deg selv og ikke minst få mange nye og langvarige vennskap. Tips noen som kanskje vil på vårslepp!

Påmeldingslenka kan du finne her: https://forms.office.com/e/Xxy1F8QRZL

Sommerleir 25.-28. Juli

Årets sommerleir arrangeres i Alvdal! Det kommer til å bli fart og spenning og vi gleder oss stort til at Norges beste vennegjeng skal samles igjen. Dette året er det en helt spesiell feiring midt oppi det hele. Senterungdommen arrangerer sitt 75-årsjubileum PÅ SOMMERLEIR! Mer informasjon om dette kommer etter hvert, stay tuned! Vi gleder oss veldig til sommerens arrangement :)

Senterungdommen ser frem til å fortsette det gode arbeidet med å bygge laget vårt. Det gjør vi best når vi samles, lærer noe nytt og har det moro sammen. For vi er Norges beste vennegjeng, vi er det sterkeste laget og vi håper å kunne få med flere. Kjør da 2024!