Meny
stortinget

Nytt om navn i stortingsgruppa

Vi har gleden av å fortelle om flere endringer i sekretariatet i Senterpartiets stortingsgruppe:

Vanja Stenslie Krakk.png
Vanja Stenslie Krakk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erfarne Vanja Stenslie Krakk, som i en årrekke har vært rådgiver på utdannings- og forskningsfeltet og dessuten har hatt en rekke andre oppgaver i stortingsgruppa, blir vår nye rådgiver på justisfeltet etter at Erlend Kvittum Nytrøen gikk til regjeringsapparatet. Her skal hun arbeide for Else Marie Rødby og Ivar B. Prestbakmo.
 

Oda-Maria-Irgens-Hokstad-IMG_7664 kopi.jpg
Oda Maria Hokstad

 

 

 

 

 

 

 

Oda Maria Hokstad, som har vært rådgiver for Helse- og sosialfraksjonen siden 2021, skal nå arbeide for Heidi Greni og Kathrine Kleveland i kommunalfraksjonen. Vi ønsker begge lykke til med nye oppgaver!

GAL_19404_210997_3686890_1
Morten Edvardsen

 

 

 

 

 

 

 

Morten Edvardsen kommer inn som ny rådgiver for partiets helsefraksjon, hvor han skal arbeide for Lisa Marie Ness Klungland og Siv Mossleth. Morten kommer fra Alta, men har bodd i Oslo en årrekke. Han har bred erfaring fra Senterpartiet og Senterungdommen, blant annet som fylkesleder i Oslo Sp, fylkesstyremedlem i Finnmark Sp og internasjonal leder i Senterungdommen. Han har vært fylkestingsrepresentant i Finnmark i to perioder (2003–2011) og bystyremedlem i Oslo 2021–2023, hvor han også har vært nestleder i Helse- og sosialutvalget. Edvardsen er utdannet ved UiO, og er lektor med master i historie (2011).

Elisabet Kollerøs Nilsen.jpg
Elisabet Kollerøs Nilsen

 

 

 

 

 

 

 

 

1. desember får vi også en ny organisasjonsrådgiver, Elisabet Kollerøs Nilsen. Hun er opprinnelig fra Skjåk, men har bodd i Oslo i mange år og arbeider nå som advokatassistent i Wikborg Rein Advokatfirma. Hun har både advokatassistentstudiet, organisasjon og ledelse fra BI og sterke språkkunnskaper.
 

Gry Mosikkhuset redigert.jpg
Gry Mossikhuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elisabeth kommer til å samarbeide nært med organisasjonsrådgiver Gry Mossikhuset som startet som organisasjonsrådgiver i stortingsgruppa i august. Gry har arbeidet i stortingsgruppa tidligere (1993–1997) og har hun bred erfaring fra partiet. Nå er hun Sp-gruppeleder og medlem i formannskapet i Råde. I tillegg hun har en lang karriere bak seg i Politiet, hvor hun særskilt har jobbet med HMS og mangfold. Hun har mellomfag i statsvitenskap og høyskolestudium i Europakunnskap – ved siden av en rekke interessante fag fra Politihøyskolen. Hun har også lang fartstid som tillitsvalgt i Politiets fellesforbund.

 

Stortingsgruppa har nå behov for en ny politisk rådgiver på utdannings- og forskningsfeltet. Vi oppfordrer derfor alle til å bidra til å spre denne stillingsannonsen, se egen sak i dette nyhtebrevet. Søknadsfrist er 17. november 2023.