Meny

På lag i hele Norge!

Vervekampanjen er godt i gang, men det er fremdeles mulig å melde seg på. Det kan du gjøre ved å trykke her (insert link). Vi har også kåret de første ukesvinnerne, de finner du lengre ned i saken.

Godt over 230 stykker har så langt meldt seg på som ververe. På hovedkontoret har vi pakket og sendt motivasjonsgaver (handlenett eller buff) rundt i hele landet til hver av de påmeldte ververne. Vi har også pakket velkomstpakker til alle nye medlemmer, så her har portomaskina gått varm. Det er flott å se all aktivitet i lokallag og fylkeslag.

stig-fagerland
Stig Fagerland. Foto: Privat


Som lovt ved kampanjestart trekkes det vinnere hver uke, i tillegg til en hovedpremie som deles ut i juni. Først ute er Stig Fagerland fra Stavanger Senterparti, han er ukas verver med flest betalende medlemmer! Ukas lokallag er Stavanger Senterparti med flest vervede medlemmer, og til slutt en tilfeldig trukket verver: Geir Kristian Maan fra Andøy Senterparti. Gratulerer alle sammen.

Husk at du har sjansen neste uke, så verv i vei! Bruk gjerne Vipps når dere verver, slik at betalingen kommer inn umiddelbart.

Slik verver du enklest:
Spør en du treffer om ho/han vil bli medlem

Send SMS med kodeord SP til 2360 og fullfør registreringen