Meny
Lastar inn grafikk

Politisk kampanje #rettpånett

Senterungdommen har tradisjon for politiske kampanjer, hvor hele organisasjonen står samlet og setter fokus på den samme politiske saken. Denne gangen er temaet for kampanjen internett.

Gjennom den nye kampanjen #rettpånett vil Senterungdommen fokusere på brukbart internett på dagsorden i hele landet, i både sosiale medier og tradisjonelle medier.

Pandemien har vist oss hvor avgjørende viktig det er med internett i hele landet, og ikke minst hvor store muligheter digitalisering og internett gir. Disse muligheten mener Senterungdommen at hele landet fortjener å ta del i, sier politisk nestleder i Senterungdommen, Emma Berge Ness, om den politiske kampanjen.

49065059536_161c0ddafe_o.jpg
Emma Berge Ness er politisk nestleder i Senterungdommen.

I en rapport fra 2020, utarbeidet for Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, kom det frem at det er store forskjeller på internett rundt om i landet, og dette mener Senterungdommen ikke er bra nok.

Det er på høy tide at vi bygger ut internett til alle bygder og byer. Uansett hvor du bor og hav du gjør, så skal du kunne være koblet på nettet. Det er like viktig med godt internett på hjemmekontoret i Bergen som på Bømlo, sier Berge Ness.

Emma Berge Ness og resten av Senterungdommen oppfordrer Senterpartister til å se etter lokale opplag og lik og del kampanjen, og at det selvfølgelig er lov for Senterpartister å benytte seg av hashtaggen.