Meny
Frå framsida av Senterungdommens stortingsvalgprogram

Senterungdommens stortingsvalgprogram

I slutten av august ble Senterungdommen sitt nye programforslag for stortingsperioden 2021-2025 sendt ut i egen organisasjonen. Programmet er Senterungdommen sitt svar på hvilken retning de ønsker for den norske politikken i perioden fremover.

Programforslaget er utviklet av Senterungdommens politiske utvalg, som har arbeid med det nye programmet siden januar. Det ferdigstilte forslaget sier Senterungdommen er et resultat av grundige politiske diskusjoner og innspill både fra egen organisasjon og fra andre organisasjoner.

– Jeg er utrolig stolt over politisk utvalg og programutkastet vårt, og jeg gleder meg til å se det endelige resultatet som landsmøtet vedtar, sier leder av politisk utvalg Emma Berge Ness om utviklingen av programforslaget.

Videre sier lederen for det politiske utvalget at det har lagt vekt på løsninger som legger til rette for det skal være mulig å leve gode liv i hele landet.

– Målet om levende folkestyre og rettferdig fordeling er viktige rettesnorer, og Senterungdommen sin rettferdighetssans kjenner ingen landegrenser, sier Emma Berge Ness om programforslaget.

I tillegg til Emma Berge Ness har året politiske utvalg bestått av Erlend Kvittum Nytrøen, Sigrid Lien Sagabråten, Marit Kvam, Fredrik Hope, Andrine Hanssen-Seppola, Johanne Neteland og Synne Lerhol.

Den endelige behandlingen og vedtaket av Senterungdommens stortingsvalgprogram skjer på landsmøtet deres 6-8.november.

Du kan lese hele programmet her:

https://www.senterungdommen.no/programarbeid