Meny

Senterpartiets jubileumsarrangement på Scandic Lillehammer Hotel lørdag 27. juni 2020

Senterpartiets 100-årsjubileum skal markeres i hele landet nå i 2020. I tillegg til lokale arrangement gjennom hele året i alle fylker inviterer vi også til en sentral jubileumsmarkering på Scandic Lillehammer Hotel lørdag 27. juni. Dette blir en fin anledning til å feire partiets 100 år sammen med gamle og nye kjente fra hele landet i nydelige omgivelser. Så langt er det rundt 300 påmeldte, men det er fortsatt god plass til flere.

Mer om festforestilling, festmiddag, påmelding, hotellbestilling etc. her:

                                                                                                                                  03.03.2020

FESTFORESTILLING
Vi møtes på Lillehammer Hotel kl. 14.00. Etter velkomst i hotellets hage inviterer vi inn i Lillehammersalen til festforestilling med Aasmund Nordstoga som kunstnerisk leder og forsanger. Det blir et program der vi skal ferie partiets 100 år på en verdig historisk, morsom, fengende og framtidsrettet måte. Det blir alt fra festtaler og bokbad til musikk og spill. Med andre ord er det duket for høytid og humor, godt teater, og gode samtaler med senterpartihistorie i ryggen og blikket vendt framover.
Festforestillingen avsluttes med jubileumskake og kaffe.

FESTMIDDAG
Kl. 19.00 blir det festmiddag samme sted. Her skal vi nyte en deilig middag fra Innlandet. Det blir ord og toner underveis og det hele avrundes selvfølgelig med dans. Odd R. Antonsen Storband er klare for å spille.

 

Det er mulig å melde seg på bare festforestillingen (kr.150), bare festmiddagen (kr. 550, ekskl. drikke), eller begge arrangementene (kr.700). 
Hotellrom bestilles direkte til hotellet. Se nærmere forklaringer nedenunder.

1. PÅMELDING TIL ARRANGEMENTER.

Påmelding skjer fortrinnsvis via Senterpartiets Vipps-butikk.  Søk da opp Senterpartiet eller nr. 12711 og bla deg ned til «arrangementer».  Da registreres påmelding og betaling umiddelbart.

Dersom du ikke har Vipps kan du alternativt melde deg på via lenke:

Her er lenke for påmelding, husk å bruk et skjema pr person som meldes på!

I lenken finner du kontonummer for betaling av festforestilling og/eller festmiddag. Påmeldingen bekreftes når innbetaling er registrert mottatt.

Påmeldingsfrist 15. mai.

2. BESTILLING AV HOTELLROM.
Vi har reservert alle rom på Scandic Lillehammer Hotel fra lørdag 27. til søndag 28. juni.
Bestilling/betaling av rom gjøres på:
https://www.scandichotels.no, kode BSEN260620, innen 26. april.
Fylkeslag og lokallag som skal ha mange rom kan sende en mail til: [email protected]  Denne mailen merkes med Monica Søreide og kode BSEN260620.

3. ANNET
For de som kommer med bobil/campingvogn så finnes det flere campingplasser i Lillehammer-området. Her er det bare å sjekke ut følgende lenker og ta direkte kontakt.

https://lillehammer-camping.no

https://www.biristrandcamping.no

www.hunderfossen-camping.no

 

På vegne av partiets ledelse og Senterpartiets jubileumskomite, velkommen til Lillehammer 27. juni!
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

PS: Kjøp Senterpartiets jubileumsbok «NÆR FOLK GJENNOM 100 ÅR»

Har du ikke fått bestilt jubileumsboka ennå så er det fortsatt mulig.
• Boka koster kr. 370 inkl. porto.
• For enkeltbestillinger benytt helst Senterpartiets Vipps-butikk. Du finner oss ved å velge Senterpartiet eller nr. 12711 i Vipps-appen din og bla deg ned til Jubileumsbok.
• Enkeltbestillinger kan dersom du ikke har VIPPS også sendes pr. mail til [email protected], SMS til 46945193 eller ring 23 69 01 00 med «Jubileumsbok, ditt navn og din postadresse» 
• Lokallag og fylkeslag som ønsker å bestille større opplag av boka kan sende bestilling med «Jubileumsbok, antall, ditt navn og postadresse», på mail til [email protected].