Meny

Tid for «årets vakreste Senterkvinneeventyr» – Grønn Inspirasjon 27-28.oktober 2018

Helga 27-28 oktober arrangerer Senterkvinnene igjen Grønn Inspirasjon – for 5. gang. Her får du politisk og sosialt påfyll, samt være med på Senterpartiets politikkutvikling!

Programmet er under utforming, og tema/innledere vil bli annonsert etter hvert, men allerede nå vet vi at Trygve Slagsvold Vedum og Per Olaf Lundteigen vil være med oss gjennom deler eller hele helga. De er begge svært gode innledere/foredragsholdere, som har klare politiske budskap, samt snert og humor. Absolutt verd å få med seg.

Denne gangen får vi ikke besøkt Stortinget, da det skal være samling i Nordisk Råd samme helg, men vi har funnet annet godt møtelokale, så det skal gå bra.

I tillegg til politikk, blir det rikelig anledning til sosialt påfyll. Og det er ikke farlig å komme alene, vi vil ta godt vare på deg.

For de av dere som synes det er trivelig å spise middag i lag, så reserverer vi bord på en restaurant lørdag kveld og spiser sammen. Kuvertprisen vil ligge på rundt 250 -300.- kr/pers. 

Når påmeldingen åpner vil det bli annonsert en deltakeravgift som inkluderer lett lunsj ved ankomst lørdag og lunsj ved avslutning søndag. Frukt/møtemat og kaffe/te/mineralvann serveres underveis.

Eventuell overnatting må ordnes og betales av den enkelte deltaker.

Vi oppfordrer dere til å søke lokal- og fylkeslag om støtte til deltakelse!

Og følg oss gjerne på Facebook. Der kommer oppdateringer om samlingen fortløpende.

Har du spørsmål allerede nå om konferansen, eller vil du melde deg på?

Ta kontakt med
generalsekretær Ragnhild Saakvitne på e-post: [email protected] eller tlf. 97651572
eller leder i Senterkvinnene Beate Marie Dahl Eide E-post: [email protected]