Meny
1Hauan51996600896_e8d584dee3_o_pp_pe

Regnbueflagget er et viktig symbol

Berit Hauan er varaordfører i Iveland, og har jobbet for å få heist regnbueflagget utenfor kommunehuset denne uken.

Berit Hauan er gruppeleder og varaordfører i sørlandskommunen Iveland. Hun er også fylkesleder i Agder Senterkvinner og sitter i sentralstyret til Senterkvinnene. 

- De siste dagene har jeg jobbet hardt for å få lov å heise regnbueflagget utenfor kommunehuset i Iveland. Dette har vært viktig for å kunne vise vår støtte og solidaritet etter terroren i Oslo. Gleden var stor da vi klarte å samle et bredt flertall for dette og som kommunestyrerepresentanter få lov heise flagget sammen. Et viktig symbol for i vise at Iveland er et godt sted å bo for alle! 

- Jeg har nok alltid vært engasjert i lokalmiljøet mitt og hatt ulike roller, oppgaver og verv. I et litt ubetenksomt øyeblikk, da jeg kjente på at livet var litt stille og rolig i mammapermisjon, sa jeg ja til å stille på ei kommunevalgliste i 2015. Vips, så var det gjort!

- Å kunne være med å bekjempe utenforskapet og barnefattigdomsproblematikken i vår kommune og å legge til rette for gode og trygge oppvekstvilkår for våre barn og unge, er nok kjernesaken for meg forteller Berit. Gjennom felleskapet og kurstilbudet i Senterkvinnene får hun jobbet med akkurat disse sakene, og utvekslet erfaringer med andre som er opptatt av det samme