Meny

Emilie Hammer personal- og økonomirådgiver i Sp

Emilie Hammer (33) er tilsatt i en nyopprettet stilling som personal- og økonomirådgiver i Senterpartiets Hovedorganisasjon. Emilie startet i jobben 4. desember og er allerede i fullt arbeid i partiets kontorer i Grensen 9B i Oslo.

Emilie Hammer er født og oppvokst på Abildsø på østsiden i Oslo. Hun har en bachelor i HR og personalledelse ved Høyskolen Kristiania (tidl. Markedshøyskolen), dels i Oslo og dels i Bergen. Hun kommer nå fra et vikariat som fungerende HR-sjef i restaurantkjeden Bien i Bergen. Emilie har arbeidet til sammen 10 år i kleskjeden KappAhl, fra starten som deltidstilsatt klesselger etter videregående, og arbeidet seg oppover i gradene til butikksjef til slutt.

De siste tre og et halvt år har Emilie bodd i Bergen, og hun er nå glad for å kunne flytte tilbake til hjembyen Oslo. Hun er liker å reise, spesielt til Skottland, der hun og samboeren stort sett er en tur i året. Emile er glad i kviss og setter stor pris på lunchkvissen som ofte er i partiets hovedkontor i Grensen 9B.

– Jeg merker også at folk trives svært godt Senterpartiet i Grensen 9B og at det er et godt samarbeid mellom de tilsatte. Jeg gleder meg til å få jobbe i et slikt positivt miljø, sier Emile Hammer.