Meny

Ledelse

Aktuelt i
Flå

Gode tjenester for folk i Flå - stem på Senterpartiet og Steinar!

Valgprogram 2023 - 2027

Gode Fløværing!

Vi ønsker å videreutvikle kommunen vår i den positive retning vi har startet i – på lag med Flåværingene. Politikken vår skal ha fokus på dere som innbyggere og vi ønsker medvirkning og åpenhet i avgjørelsene som skal tas. Det er dere innbyggerne som skal velge oss og det er dere som skal være vår største innflytelse da det kommer til veivalg vi skal ta. For meg som lokalpolitiker handler det om at jeg vil lytte til hva dere mener er det beste for kommunen vår.
Erik Bye sa det så fint, «Politikerne må huske at de er folkets tjenere, og ikke folkets herrer», dette er ord jeg vil styre etter som ordfører.

For oss er tjenester nær folk en viktig sak. Flå er en liten kommune, men det betyr ikke at vi skal ha dårlige offentlige tjenester av den grunn. Jeg mener snarere tvert imot. Jo mindre vi er, jo bedre skal vi ha det. Vi skal ta vare på innbyggerne våre. De 4 neste årene vil jeg i tett samarbeid med regjering jobbe for at vi igjen skal få ambulanse i Flå. Det er på høy tid at vi får dette tilbake i kommunen vår. Flåværingene fortjener å føle seg trygge i eget hjem. Dette betyr at vi også skal jobbe for økt tilstedeværelse av politiet i Flå.

Flå har selvfølgelig plass til flere Flåværinger! Skal du komme hit må du ha en arbeidsplass. Det er viktig for oss at vi klarer å utvikle flere næringer i Flå, slik at vi har flere bein å stå på. Dette gjør oss attraktive for både bedrifter og arbeidstakere. Vi må evne å tenke nytt og ikke si oss fornøyd med det vi har. Stagnasjon er vår største fiende, derfor vil vi jobbe for et variert jobbtilbud og flere arbeidsplasser i Flå.

Vi i Flå Senterparti er en del av noe større. Dette er vår store styrke i Flå. Vi har folk i både fylke og regjering og vi blir hørt. Dette gir oss muligheten til å direkte påvirke den politikken som føres og jeg opplever at får vi god støtte i lokalpolitikken vår. Det kjennes godt å være en del av et større parti. Det betyr at vi er mer slagkraftige og at veien inn til regjering er kort. For deg som Flåværing betyr dette at vi i større grad kan få gjennomslag for valgløftene våre, da alle Senterpartister i hele Norge drar lasset sammen med oss. Og sammen skal vi også bygge opp en ny fylkeskommune. Hvem vet? Kanskje med en desentralisert fylkeskommuneadministrasjon her i Flå?

Jeg håper du som velger kjenner deg igjen i våre ønsker for Flå. I dette valgprogrammet kan du lese mer om hvilken retning vi vil ta Flå inn i.

Vi i Flå Senterparti er klare for å jobbe for Flåværingene de neste 4 årene!
Sammen skal vi ta Flå inn i fremtiden, og fremtiden, den starter nå!

Godt valg!

Steinar Andre Steinarsson
Ordførerkandidat Flå senterparti

 

Dette vil vi arbeide forNæring / arbeidslivHelse og omsorgHelse og omsorg | Klima og miljøKultur og idrett | Utdanning / oppvekst / barnehage| Dette har vi fått til|

Valgprogram Valgliste 

Valgbrosjyre