Meny

Vi tror på hele Norge!

Sist endret: 27 09 2020

I dag avsluttet Senterpartiet sin norgesturné samtidig som de markerte starten på den nasjonale valgkampen. Etter å ha reist i alle landets fylker de siste 17 dagene var det en motivert senterpartileder som talte til de fremmøtte på Eidsvoll.

- Vi har hatt en fantastisk reise. Norge er et mangfoldig land, både geografisk og menneskelig og etter denne rundreisen og alle de gode møtene med mennesker med ulike utfordringer og ståsted er en ting sikkert: fire år med sentralisering og blåblå-politikk er nok, sier Trygve Slagsvold Vedum.


Fra Finnmark i nord til Agder i sør har senterpartilederen møtt tusenvis av folk som har kommet med sine innspill.

- Folk har snakket med oss om alt fra å få et sterkere heimevern til å få pensjonsslippen på papir i posten. De har tatt opp jordvern, rovdyr, bredbånd og mat i skolen, og ikke minst deler de vår oppfatning av hvor viktig det er å ha gode tjenester nært folk, sier Vedum.


Bussen med Senterpartislagordet «Vi tror på hele Norge» har kjørt tusenvis av kilometer og hatt med seg både musikere og kokk som har sørget for å lage mat basert på lokale råvarer til de som har møtt frem på flere titalls arrangement som Senterpartiet har hatt de siste ukene.

- Det har vært et utrolig engasjement hvor enn vi har vært på denne turen. Med det laget som Senterpartiet nå er og de innspillene vi har fått fra hele landet er vi nå bedre rustet enn noen gang til å gå inn i valgkampen og sørge for at Norge får en ny regjering etter valget, avslutter Vedum.