Meny
2020 - Epletrær i vårblomstring, park i Drøbak, Akershus

Organisasjonskurs våren 2021

Akershus Senterparti arrangerer digitale organisasjonskurs for lokallagene våren 2021. Her finner du informasjon om de ulike kursene. 

Organisasjonskursene har som mål å øke kunnskapen til lokallagene i organisasjonsarbeid. Kursene er relevante for både nye og mer erfarne styremedlemmer. 

Kursdelene blir holdt over fem kvelder i mars og april. 

Alle kursene har oppstart kl. 18:30 og er ferdig ca. kl. 20:00. 

Det blir rom for å stille spørsmål. 

NB! Det blir dessverre ikke opptak fra kursene, da filene blir for store til å lastes opp og deles. Ta kontakt med fylkessekretær på [email protected] for å få tilsendt presentasjonene fra kursdelene. 

Alle kursdeltakere skriver seg opp med navn, fødselsår og postnummer på frammøteliste for de kursene de er med på. Disse listene blir sendt inn til Studieforbundet for registrering av studietimer, før de blir makulert. 

Kursdel 1: Tirsdag 16. mars kl. 18:30-20:00 

Generelt om styrearbeid, samarbeid i styre, konfliktløsning mm. 

1. nestleder i Akershus Sp, Brita Skallerud er innleder. Brita har mange års erfaring fra organisasjonsarbeid i ulike organisasjoner som Norges Bygdeungdomslag, Norges Bondelag, Nei til EU og Senterpartiet. 

 

Kursdel 2: Torsdag 18. mars kl. 18:30-20:00

Arbeid i lokallaget, samarbeid mellom lokallagsstyre og kommunestyregruppe og arrangering av medlemsmøter (herunder bygderåd/kommuneråd)

1. nestleder Brita Skallerud i Akershus Sp og tidligere nestleder i Akershus Sp Eline Stokstad Oserud er innledere. 

 

Kursdel 3: Mandag 22. mars kl. 18:30-20:00

Studiearbeid, verving og valgkamp i lokallagene

Senterpartiets studieforbund innleder generelt om studiearbeid og presenterer den nye kursportalen som blir lansert senere i år. Valgkampleder i Akershus Sp og lokallagsleder i Lillestrøm Sp, Hege Andresen, innleder om valgkamp i lokallagene og verving. 

 

Kursdel 4: Tirsdag 23. mars kl. 18:30-20:00

Sosiale medier, Min side og GDPR-regler. 

Digital kommunikasjonsrådgiver i Senterpartiet Tone Høiland Ween innleder om sosiale medier. Her blir det fokus på hvordan lokallagene kan bruke Facebook, (og litt om Instagram) på en god måte. 

Anders Eidsvaag Graven er økonomi-og IT-leder i Senterpartiet. Han innleder om bruken av Min side, og hvilke GDPR-regler som må følges ved f.eks. behandling av medlemslister. 

 

Kursdel 5: Torsdag 15. april kl. 18:30-20:00

Økonomi i lokallagene og økonomirapportering. 

Anders Eidsvaag Graven innleder om økonomirapportering i Partiportalen, som er en oppgave alle lokallag må gjøre hvert år. Kasserer i Lillestrøm Sp, Hans Bjerke, innleder om det generelle økonomiarbeidet i et lokallag. 

Link til møte 15. april: 

Microsoft Teams-møte

Bli med på PC-en eller mobilappen

Klikk her for å bli med i møtet

Eller ring inn (bare lyd)

+47 21 40 42 73,,915218941#   Norway, Oslo

Telefonkonferanse-ID: 915 218 941#