Meny

Riis-Johansen og Kleveland på topp for Senterpartiet i Vestfold og Telemark!


 

Nominasjonskomiteen for fylkeslagene til Vestfold og Telemark Senterparti innstiller til nominasjonsmøte om å nominere Terje Riis-Johansen som fylkesordførerkandidat til det nye fylket Vestfold og Telemark. Som Senterpartiets andrekandidat foreslår vi Kathrine Kleveland.

Nominasjonskomiteen innstiller enstemmig denne slagkraftige og dyktige duoen til innsats for å bygge det nye fylket.

Med Terje Riis-Johansen og Kathrine Kleveland som toppkandidater får vi rutinerte og sultne kandidater som er godt kjent både i og blant hele det nye fylket. Som tidligere statsråd og fylkesordfører mener vi Terje Riis-Johansen har de kvalitetene som trengs for å bli den første og samlende fylkesordføreren i det sammenslåtte fylket Vestfold og Telemark. Kathrine Kleveland har gjennom sitt lederverv i Nei til EU som landsdekkende organisasjon og fylkespolitiker i Vestfold viktig erfaring og kunnskap om hele det nye fylket.

Senterpartiet er klare for å kjempe for utvikling i hele det nye fylket, og er klare til å søke innflytelse for gjennomslag for vår politikk for desentralisering og små forskjeller blant folk. Med disse to toppkandidatene stiller Senterpartiet topp rustet til kamp om stemmene i valget 2019.

Nominasjonskomiteen arbeider videre med hvem som vil bekle de øvrige plassene på Senterpartiets fylkestingsliste, men går allerede nå ut med hvem vi innstiller på de to øverste plassene.

 

Nominasjonskomiteen i Vestfold Senterparti og Telemark Senterparti

Tor Erik Baksås                                 Tove Ødeskaug

Leder                                                    Nestleder

Tlf: 995 90 325                                  tlf: 481 71 006