Meny

Siljan Senterparti gleder seg til valgkamp!

Siljan Senterparti avholdt et godt besøkt nominasjonsmøte i går kveld og vedtok ei liste som ble lenger enn vi noen gang turte håpe på. Det vitner om et stort engasjement folket hadde nesten ikke lyst til og reise hjem igjen.

Senterpartiet både lokalt og sentralt er i medvind for tiden. Det merkes på både medlemsverving og hvor utrolig mange av dere vi snakker med til daglig som er positive og som ønsker og bidra til at Siljan skal ha de beste forutsetninger for fremtiden.

Det legges stor vekt på at Senterpartiet fokuserer på at Siljan strekker seg fra nord til sør, og det er engasjerte personer og finne hele veien.

Vi har satt sammen ei liste som skal dekke hele Siljan fra nord til sør, som har så lik kjønnsfordeling som mulig, som har et spenn i alder og etnisitet, og ikke minst satt sammen av folk med forskjellige kvaliteter og interresser. Men som alle har forankring i at tjenester gjør seg best nær folk og at Siljan skal ha livets rett som egen kommune.

Vi takker for all støtte og positive tilbakemeldinger i nominasjonsprosessen og stuper videre i programjobbingen. Her er det åpent for flere innspill.. så nøl ikke med og ta kontakt med en av oss.

Vi gleder oss til valgkamp.
Team Siljan ved

Kjell A Sølverød Karoline Tveitan Knut Erik Garmo Thomas Høiseth- og resten av laget