Meny

Alltid Skatvaling og Senterpartiet!

Flyttet hjem til Skatval for 7 år siden, med hele familien, fra storbyen Oslo. 13 år med mas og rushtrafikk var nok. Det er et valg jeg aldri har angret på. Tok over gården på Einberget, Skatval

Det beste med å komme hjem var familie og venner, men også den mer avslappende atmosfæren her enn den jeg opplevde i hovedstaden. I tillegg kom jeg hjem til en kommune i vekst og en kommune med mange vyer om å utvikle og fremme kommunen vår i fremtiden.

Jeg tror på visjoner, som kanskje for mange virker uoppnåelige, men vet at om visjonene ikke er der så vil ingenting skje.

Ble forespurt om å stå på listen til Senterpartiet i fjor høst, og fordi jeg er glad i kommunen og bygda jeg bor i så var det et lett valg. Både det som er gjort i kommunen og det som gjenstår falt jeg for.

Det jeg tenker er noe av det viktigste for meg personlig er at vi klarer å skape velferd i by og bygd, uten eiendomsskatt, og at Senterpartiet ønsker et godt helsesystem for ungdommer, spesielt med tanke på psykologtjenesten, samt at landbruket skal være i utvikling.

Skatval er for meg bygda å bo i, og om jeg får muligheten til å påvirke noe i denne delen av kommunen vil jeg det. Her mangler vi fortsatt fiber i store deler av bygda, og oppgradere de flotte perlene vi har på Vinge, Håmmarsbukta og Steinvikholmen. Viktig er det også at vi får beholde skole, helsestasjon og legesenter på Skatval.

Generelt for kommunen er det også mange områder vi fortsatt trenger å jobbe med, men jeg er sikker på at Senterpartiet i samarbeid med andre partier vil jobbe for at Stjørdal kommune blir en enda bedre kommune å bo i.

Anne-Berit Hagen Auran
Listekandidat for Senterpartiet