Meny
valgurne

Husk å stemme to ganger på Senterpartiet!

Stem Sp to ganger i 2023!

Husk å stemme Senterpartiet i både lokalvalget og fylkesvalget 2023. Din stemme er med på å skape nye Vestfold med gode verdier, trygghet og en grønn profil. Våre toppkandidater i Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Færder, Horten og Holmestrand er klare til å gjøre en forskjell i sin kommune. På fylkestingslista har vi tre topp motiverte kandidater som troner øverst på lista for Vestfold Sp. Per-Asbjørn Andvik, Elisabeth Irgens Hokstad og Magnus Rød er klare for å innta fylkestinget i nye Vestfold!

 

 

Topp 3 (3).JPG
3. kandidat Magnus Rød, 2. kandidat Elisabeth Irgens Hokstad og fylkesordførerkandidat Per-Asbjørn Andvik er klare for fylkestinget etter valget 2023! 

Les hele programmet vårt og mer om saker vi er opptatt av her: For HELE Vestfold - Senterpartiet

Per-Asbjørn Andvik er en fylkesordførerkandidat med et enormt engasjement for både næringsliv og utenforskap. Han har lang erfaring fra politikken, har hatt mange ulike verv og er vara på Stortinget. Som person har han mange gode kvaliteter – han er jordnær, aktiv og har et stort hjerte for mennesker. Per-Asbjørn er klar for en ny periode i fylkestinget og denne gangen i nye Vestfold! 

Elisabeth Irgens Hokstad er ei dame med bein i nesa! Hun er generalsekretær for Senterkvinnene og har lang fartstid i Senterpartiet og senterungdommen. Hun kan vise til flere ulike verv på ulike nivåer i næringslivet og organisasjoner, og et stort engasjement for politikk. Hennes kunnskap er stor på flere områder. Landbruk, natur, miljø og trygg økonomistyring er noen av sakene hun brenner for. Elisabeth er klar til å bygge nye Vestfold med en grønn og trygg profil for hele fylket.   

Magnus Rød er en ungdomskandidat med mange gode kvaliteter og mye verdifull erfaring. Han er blind, men har bygget sin egen bedrift fra bunen av, med stor suksess. Han har pågangsmot og vilje til å satse. Magnus er en gutt med stort engasjement for landbruk og jordvern, rettigheter og muligheter for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Han har hatt flere verv i organisasjoner og politikken, i dag er han bla. vara til kommunestyret i Sandefjord. Magnus er også svært musikalsk og skriver og fremfører egne sanger på trekkspill. Magnus er en inspirasjon og et forbilde som tar rollen sin på alvor. 

Les hele programmet vårt og mer om saker vi er opptatt av her: For HELE Vestfold - Senterpartiet

 

Topplista i Vestfold Senterparti: 

Per-Asbjørn 3
1. Per-Asbjørn Andvik
Elisabeth 6
2. Elisabeth Irgens Hokstad
Magnus (1)
3. Magnus Rød
Ane Støen (3) Jorde
4. Ane Ingvild Støen
Olav Nordheim_foto Lisbeth Glittum
5. Olav Nordheim
Ida med jakke
6. Ida Cathrine Nilsen