Meny

Vestfold

Kraftkrevende datalagringssentraler

Følg oss på Facebook
Levende distrikter er en norsk suksessformel

Levende distrikter er en norsk suksessformel

Klok forvalting av naturressurser over hele landet vårt er en nøkkel til den norske velstanden og totalberedskapen. En klok forvaltning bygd på lokalkunnskap. Lokalkunnskap som forutsetter at det bor folk over hele Norge.

Senterkvinnenes Landsmøte 2024

Senterkvinnenes Landsmøte 2024

Senterkvinne avholdt denne helgen sitt Landsmøte på Grand Hotell i Larvik. Her var selvfølgelig Senterkvinnene i Vestfold representert. 

Nytt styre i Vestfold Senterparti

Nytt styre i Vestfold Senterparti

På fylkesårsmøte 1. og 2. mars ble det valgt nytt styre i Vestfold Senterparti.

Fylkesårsmøte - et møte for fremtiden

Fylkesårsmøte - et møte for fremtiden

58 senterpartister fra HELE Vestfold var samlet på Scandic Havna for å avholde fylkesårsmøte denne helgen. Det ble et minnerikt fylkesårsmøte! 

Fra v: Kathrine Kleveland, Eliza Gudem, Olav Nordheim, Per-Asbjørn Andvik. Foto: Lisbeth Glittum

Vestfold er tilbake!

Vestfold fylkeskommune er igjen en realitet! Våre fylkespolitikere er godt i gang med jobben for å gjøre Vestfold til et grønt og godt fylke.

Teori og praksis i skolen

Teori og praksis i skolen

Mange elever og lærere har sagt fra om at skoledagene har blitt for stillesittende og teoretisk og dermed stadig mindre tilpasset utforskende og nysgjerrige barn som kan lære mer gjennom praktiske øvelser. Samtidig ser vi at landet trenger flere håndverkere og andre yrkesutøvere med praktisk erfaring. Det er heldigvis mange måter å lære på, og alle elever trenger å bli utfordret på nye måter.

Narkotika må være ulovlig

Narkotika må være ulovlig

I 2022 døde 321 mennesker av overdose. Bak hvert tall i statistikken finnes det venner og familie som alltid vil mangle en i livet sitt. Dette er en skremmende konkret og alvorlig påminning om at bruk av narkotiske stoffer er farlig, ja livsfarlig.

Alle barn skal ha råd til å være med

Alle barn skal ha råd til å være med

Mange barn og unge er utestengt fra vanlige aktiviteter som «alle andre» er med på fordi familien deres har dårlig råd.

Tryllet vi bort distriktsutfordringene i Vestfold?

Tryllet vi bort distriktsutfordringene i Vestfold?

I Vestfold har vi seks kommuner som er folkerike og regnes som byer eller tettbygde strøk. Da kan man kanskje tro at regjeringas nylig framlagte Distriktsmelding ikke gjelder for oss. Men det er ikke sånn at utfordringene vi kjente på i Hof, Andebu og Lardal er borte fordi om de er del av en større kommune. Det er flere steder i Vestfold der man ønsker tilflytting, flere arbeidsplasser og barnefamilier som kan bidra til å opprettholde barnehager og skoler.

Husk å stemme to ganger på Senterpartiet!

Husk å stemme to ganger på Senterpartiet!

Stem Sp to ganger i 2023!

Husk å stemme Senterpartiet i både lokalvalget og fylkesvalget 2023. Din stemme er med på å skape nye Vestfold med gode verdier, trygghet og en grønn profil. Våre toppkandidater i Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Færder, Horten og Holmestrand er klare til å gjøre en forskjell i sin kommune. På fylkestingslista har vi tre topp motiverte kandidater som troner øverst på lista for Vestfold Sp. Per-Asbjørn Andvik, Elisabeth Irgens Hokstad og Magnus Rød er klare for å innta fylkestinget i nye Vestfold!