Meny
2022 Per-Asbjørn Andvik, fylkesleder, Vestfold

Jorbruksforhandlingene 2022

Senterpartiet i Vestfold er svært tilfreds med det framlagte tilbudet til Jordbruksforhandlingene 2022 på vegne av Regjeringen med Sp og Ap, sier leder Per Asbjørn Andvik.

God grønn påske!

God grønn påske!

I påsken skal jeg med stor glede nyte både påskemarsipan og bake og pynte påskekaker, men jeg skal også huske på at det er smart om påsken også er grønn. Det bør vi alle gjøre.
 

Stiller opp for norsk matproduksjon

Stiller opp for norsk matproduksjon

Det skal ikke være tvil. Når landbruks- og matminister Sandra Borch oppfordrer norske bønder til å produsere mat skal det lønne seg for bonden.

Per-Asbjørn Andvik ny leder i Vestfold Sp

Per-Asbjørn Andvik ny leder i Vestfold Sp

Per-Asbjørn Andvik overtar vervet etter fylkesleder Kathrine Kleveland som valgte å takke av etter åtte år.

Fylkesleders tale årsmøte 2022

Fylkesleders tale årsmøte 2022

Her kan du lese fylkesleder Kathrine Kleveland sin tale til årsmøtet 2022.

Fargespill, integrering og frivillighet

Innvandringen har gjort Norge til et mer mangfoldig og åpent samfunn, Senterpartiet vil i bidra til at vi skal bli enda bedre!

Derfor skal det blant annet innføres bedre og mer langsiktige økonomiske støtte for kommuner som bosetter flyktninger med særlige behov. Slik sikrer vi at alle som har fått oppholdstillatelse, blir bosatt så fort som mulig.

 

Kathrines rapport fra Løvebakken

Kathrines rapport fra Løvebakken

Snart er det jul, og her på Stortinget er det store juletreet pyntet i vandrehallen. Det er et stort og fyldig grantre som blant annet er pyntet med kjempestore røde kuler, samt kongekroner og riksløven. Men på gulvet er det merket påminnelser om å holde en meters avstand, og i stortingssalen sitter vi med munnbind og har pleksiglass mellom oss. Det er litt trist med en ny annerledes jul, men det er nødvendig og viktig at vi alle tar ansvar.

Kraftkrevende datalagringssentraler

Kraftkrevende datalagringssentraler

Etableringen av Googles datalagringsanlegg i Skien vil få ringvirkninger for strøm for hele vår region mener varaordføreren i Tønsberg.

- Det planlagte datalagringsanlegget i Skien vil kreve like mye strøm som byene Skien, Porsgrunn, Larvik og Sandefjord bruker til sammen skriver han i sitt innlegg.

En ny og mer rettferdig kurs for Norge

En ny og mer rettferdig kurs for Norge

Budsjettet som Senterpartiet har vært med å forhandle fram vil gi mindre geografiske og økonomiske forskjeller. Det skal folk merke der de bor.
Kommunene får mer penger, så folk i hele landet kan få bedre tjenester.

Sjømat er miljømat!

Sjømat er miljømat!

- Uavhengig av parti, uavhengig av hva dine hjertesaker er, sjømatnæringen er en næring som vi alle bør stå opp for mener Tobias Rosendahl Bech (21) fra Færder som er aktivt med i Vestfold og Telemark Senterungdom.