Meny
Oslo Senterparti vil ha flere offentlige markeringer av religiøse høytider

Oslo Senterparti vil ha flere offentlige markeringer av religiøse høytider

Fredag var Ramadan over og det ble markert gjennom feiring av eid. Feiringen har fått stadig mer oppmerksomhet i samfunnet, blant annet gjennom at NRK markerte dagen med TV-sending.

Senterpartiet i Oslo bystyre mener det er fint å markere og feire religiøse høytider i det offentlige rom, både kristne og minoritetsreligioner. Derfor har partiet i dag levert et privat forslag i bystyret om dette.

-Oslo er en mangfoldig by med et stort religiøst mangfold, og det er viktig å også løfte fram minoriteters høytidsfeiringer i det offentlige, sier bystyrerepresentant Morten Edvardsen (Sp).

Ibrahim Ali innstilt som politisk nestleder i Senterungdommen

Ibrahim Ali innstilt som politisk nestleder i Senterungdommen

Ibrahim Ali (24) fra Oslo Senterungdom er innstilt som politisk nestleder i Senterungdommen. 

Ibrahim Ali har vist godt politisk håndverk gjennom en rekke ulike oppgaver og blir en viktig brikke i Senterungdommens politiske utvikling, sier valgkomiteens leder Rikke Håkstad. - Vi har hatt veldig mange sterke kandidater på intervju og har fått satt sammen en god og variert innstilling. Det er spredning både når det kommer til alder, politiske interessefelt, geografi og mye mer. Valgkomiteen har stor tro på at dette er en gjeng som kommer til å jobbe godt for Senterungdommen, at vi bemerker oss og fortsetter å vokse i fremtiden.

-«Det er stor stas å bli innstilt som ny nestleder i Senterungdommen. Hvis landsmøtet er enig er jeg klar for å gjøre en stor innsats for organisasjonen vår i det kommende året" svarer Ibrahim.
 

Morten Edvardsen på topp i Oslo!

Morten Edvardsen på topp i Oslo!

Morten Edvardsen topper Oslo Senterparti sitt forslag til liste for bystyrevalget i 2023. Edvardsen, som sitter i bystyret, vil gjøre Oslo til en tryggere by gjennom satsing på beredskap, fritidstilbud og praktiske fag og jobber. Han har med seg Synne Lerhol på andreplass, Espen Thygesen på tredjeplass, Lene Haug på fjerdeplass og Bjørg Sandkjær på femteplass.

Bøhlers plan for et tryggere Oslo

Bøhlers plan for et tryggere Oslo

Jan Bøhler er Oslopatriot på sin hals, og kan ikke tenke seg noe bedre sted å bo. Men han er bekymret over utviklingen i ungdoms- og gjengkriminaliteten, og at den kan skape utrygghet. Han mener vi må ta tak i problemene i tide for å ta vare på alt det gode i byen. Derfor lanserer Senterpartiets førstekandidat til Stortingsvalget i Oslo en plan for å gjøre hovedstaden tryggere.
Utlysing: Skriv historia til bystyregruppa i Oslo Sp

Utlysing: Skriv historia til bystyregruppa i Oslo Sp

Bystyregruppa i Oslo Senterparti lyser med dette ut et oppdrag for å skrive historien til Senterpartiet i Oslo bystyre.  

2017 - Oslo sentrum

Resolusjoner vedtatt av fylkesstyret 2021

Resolusjoner vedtatt av fylkesstyre i 2021 

Jan Bøhler enstemmig valgt på topp for Oslo Senterparti

Jan Bøhler enstemmig valgt på topp for Oslo Senterparti

Under lørdagens nominasjonsmøte i Oslo Senterparti ble Jan Bøhler valgt på førsteplass på Oslo Senterparti sin liste til Stortingsvalget i 2021. Bjørg Sandkjær, leder for Oslo Senterparti, ble valgt på andreplass. Hele listen ble enstemmig valgt ved akklamasjon.