Meny

Even Skårberg Aarnes ansatt fra 1.mars som politisk rådgiver i Vestfold og Telemark Senterparti

Even Skårberg Aarnes blir ny politisk rådgiver for Senterpartiet i Vestfold og Telemark. 

Even Skårberg Aarnes er ansatt om politisk rådgiver for Senterpartiet i Vestfold og Telemark. Han starter opp 1. mars og skal ha kontorsted i Bø på Telemark Senterparti sitt fylkeskontor.

 Aarnes kommer fra jobben som journalist i NRK Telemark der han har jobbet siden 2013. Han har også vært tillitsvalgt i Norsk Journalistlag i flere år.

Når muligheten til å få en slik jobb dukket opp var det umulig å si nei. Jeg gleder meg veldig til å bidra på det laget som skal bygge det nye fylket, sier Aarnes.
 

Særdeles god kandidat

Gruppeleder for Senterpartiet på Fylkestinget, Kathrine Kleveland er godt fornøyd med å få med Aarnes på laget.

Even Skårberg Aarnes har med sin bakgrunn i NRK og sin kjennskap til politikk og samfunnsliv et særdeles godt grunnlag for stillingen. Jeg gleder meg til samarbeid for Senterpartiets saker og til Vestfold og Telemarks beste. Og om kontorstedet blir Bø skal jeg nok sørge for at han blir godt kjent i Vestfold også.
 

Glad i politikk og organisasjonsliv

Aarnes skal jobbe tett med fylkestingsgruppa, men også være en ressurs for ordførere, lokallag og andre deler av partiet.

Han ser fram til en jobb der han får kombinere organisasjonserfaringen med politikken.

Jeg har jobbet mye med politikk som journalist, og tar med meg kunnskap om saker og prosesser som er aktuelle både i kommuner og på Fylkestinget.  Å kunne jobbe med politikk og organisasjonsliv på fulltid er en unik mulighet som jeg gleder meg til å ta fatt på, avslutter Aarnes.