Meny

Olav Urbø møter på Stortinget fra 8.mai til 29.mai

I perioden fra 8.mai til 29.mai møter Olav Urbø som vara for Åslaug Sem-Jacobsen på Stortinget i hennes sykeperm.

Åslaug skriver følgende:

Fra og med tirsdag 08.05 til og med tirsdag 29.05 sjekker jeg nemlig inn på Unicare Jeløya for å trene opp flere deler av kroppen min som på ulikt vis har blitt negativt påvirket av et større medisinsk inngrep jeg hadde i fjor. Det betyr at jeg blir sykemeldt i 3 uker, noe som i sin tur betyr at den godeste Olav Urbø tar plass på Stortinget for Telemark Sp i denne perioden.

Jeg vet at det blir en særdeles god løsning og at Olav kommer til å markere seg med klokhet, kompetanse og iver både i Familie- og kulturkomiteen, i partigruppa og i stortingssalen. Og så får han jo da hjelp av superwoman Aisha Naz og sjefen sjølv, Trygve Magnus Slagsvold Vedum.

Selv har jeg lovet både lege og familie å benytte tida på Jeløya til å ta litt pause fra politikken. Derfor vil jeg nok ikke være veldig tilgjengelig på epost og telefon.....og jeg har også en ambisjon om å være mindre på Facebook og andre sosiale medier 😬 😅

Jeg gleder meg til å bli mitt gamle fysiske jeg igjen, men også til å komme tilbake på Stortinget i slutten av måneden. Til da – ha en strålende Mai-måned folkens!