Meny

Møt Norges blideste partileder!

Lørdag 29. juli kommer Senterpartibussen med partileder Trygve Slagsvold Vedum ombord til Telemark. Møt Norges blideste partileder både i bringebæråkeren i Bamble og på Countryfestivalen i Seljord.

Trygve Magnus Slagsvold Vedum er på turne rundt om i alle landets fylker og denne dagen kommer han til Telemark hvor det blir både appeller, bringebærplukking, lokalmat, countrymusikk og dans på ham.
Og så får han møte masse fine Telemarkinger!

Kl. 10.30 inviteres folk til å møte Trygve i bringebæråkeren til Telemark SP sin 3.kandidat, Heidi Herum i Bamble. Her vil Trygve snakke om matpolitikk og Aasmund Nordstoga bidrar både med politikk og musikk.
NB! Det er "happy your" på selvplukk fra 11-13.

Kl. 14.15 inviteres folk til å møte og høre både Trygve og Aasmund, men også Telemark SPs 1. Kandidat Åslaug Sem-Jacobsen, rett utenfor hovedporten på Dyrskuplassen.
Trygve tar seg også en tur inn på festivalen for å kose seg med musikk og stemning. Kanskje får du også en dans?

Arrangementene er gratis og åpne for alle. Det serveres sveler med rømme og fersk bringebærsyltetøy fra Herum, saft og kaffe. Velkommen!

Arrangementene er gratis og åpne for alle. Det serveres sveler med rømme og fersk bringebærsyltetøy fra Herum, saft og kaffe. Velkommen!

Praktisk:
*Adressen til Herum gård er Herumveien 269. Gården har asfaltert veg helt fram og ligger ca. 5 minutter unna Lasses kro på E-18.

*Man trenger ikke billett/pass til Countryfestivalen for å delta på arrangementet i Seljord.

Senterpartibussen
Senterpartibussen besøker alle fylker. Lørdag 29. juli kommer den til Telemark.