Meny

Innstillinga til sentralstyre for 2019 er klar

Pressemelding

Ada Johanna Arnstad innstilt som leder i Senterungdommen.

«Senterungdommen går inn i en spennende periode med politiske slag og en valgkamp som skal vinnes. Vi mener innstillinga sikrer bredde og slagkraft, både politisk og organisatorisk. Det er en glede å se at det gror så godt i Senterungdommen», sier valgkomiteens leder, Syver Zachariassen.

Ada Johanna Arnstad er klar for et nytt år som leder i Senterungdommen. «Jeg er både glad og stolt over tilliten jeg har fått fra valgkomiteen. Det har vært fantastisk å lede Senterungdommen i to år. Nå gleder jeg meg til et nytt og spennende arbeidsår. Vi er inne i en historisk periode som politisk bevegelse, med stor oppslutning og som et tydelig alternativ til politikken som føres av dagens regjering. Jeg gleder meg til nye prosjekter og utfordringer med Norges råeste ungdomsparti!»

Arnstad blir historisk om Landsmøtet viser henne tillit og velger henne til å lede organisasjonen videre, 9-11. november. «Valgkomiteen har innstilt meg som leder fordi jeg har et brennende engasjement for gode liv i hele landet. Når dagens regjering svekker så mange av de tjenestene som skal holde oss trygge, for eksempel forsvaret, politiet og ambulansetjenesten, trenger samfunnet et sterkt Senterungdomslag. Det er først og fremst tilliten til å lede dette laget jeg håper på å få, men det klart at det hadde vært ekstra stas å bli den lengstsittende kvinnelige lederen i Senterungdommen!» sier Arnstad avslutningsvis.

Valgkomiteen innstiller på at Arnstad skal få med seg de følgende nestlederne inn i ledelsen: Torleik Svelle som politisk nestleder, og Annette Lindahl Raakil som organisatorisk nestleder. Svelle kommer fra Oppland og studerer ved NTNU i Trondheim. Raakil kommer fra Østfold og jobber i kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Valgkomiteens innstilling til Sentralstyret 2018/2019:

Leder Ada Johanna Arnstad (26) Trøndelag
Politisk nestleder Torleik Svelle (22) Oppland
Organisatorisk nestleder Annette Lindahl Raakil (26) Østfold
Internasjonal leder Bent-Joacim Bentzen (27) Nordland
1. styremedlem Emma Berge Ness (20) Sogn og Fjordane
2. styremedlem Dorthea Elverum (22) Trøndelag
3. styremedlem Jesper Nohr (21) Hedmark
4. styremedlem Kari Jordal (23) Hordaland
5. styremedlem Odin Dybdahl Aarlid (19) Telemark
1. vara Henrik Nordtun Gjertsen Rogaland
2. vara Mattis Minge (19) Østfold
3. vara Lars Myhr Sandlund (19) Trøndelag
4. vara Oda Maria Hokstad (22) Vestfold
5. vara Henrik Hageland (19) Rogaland

Pressebilde av Ada Johanna Arnstad kan lastes ned fra Flickr: https://www.flickr.com/photos/senterpartiet/43223257314/. Bildet kan benyttes vederlagsfritt med fotohenvisning.