Meny
Bli medlem
- Senterpartiet har medlemsvekst syv år på rad

- Senterpartiet har medlemsvekst syv år på rad

- For syvende året på rad har Senterpartiet medlemsvekst. Ved inngangen til 2021 har Senterpartiet 20 259 betalende medlemmer, en vekst fra 1. januar 2020 da medlemstallet var 20 122, sier Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum.

Publisert: 06.01.2021

- Foran årets stortingsvalg, som kan bli Senterpartiets beste noensinne, gir det ekstra styrke å ha stadig flere medlemmer med på laget. Medlemsveksten viser at folk har fått nok av at helsevesenet, politi, lokale NAV-kontor, skattekontor og tingretter blir sentralisert i bygd og by, sier Vedum.

- Den økte støtten både i medlemstall og i oppslutning viser at folk er lei av regjeringens stadige sentralisering, og heller vil ha Senterpartiets løsninger. Å sentralisere er det motsatte av å lytte til folk, fastslår Vedum.

- Senterpartiet er et godt verktøy for folk i hele Norge som vil ha nærhet til skole, barnehager, eldreomsorg og sykehjem. Senterpartiet har også i 2020 hatt gode samtaler med folk i hele Norge, og slik kjent på den tilliten man er gitt, sier Vedum.

- Politikk er lagarbeid, og til tross for et vanskelig 2020 så har partiet klart å fortsette arbeidet med å bygge organisasjonen. Det er ekstra sterkt å ha medlemsvekst også i et mellomvalgsår som 2020 var, spesielt med tanke på den begrensede muligheten til tett kontakt mellom folk som koronaen førte til.  Gode meningsmålinger og medlemsveksten de siste årene gir økt motivasjon til å fortsette å arbeide for nære tjenester i hele Norge. Til syvende og sist må vi lytte til folket som har valgt oss, avslutter Vedum.

Medlemstallet for Senterpartiet ved årsskiftet 2020/21 vil trolig fortsatt øke noe, da medlemmer som har meldt seg inn i juleferien må få tilsendt fakturaene sine før de kan betale og dermed blir registrert som medlemmer i partiet.

 

Relaterte personer

Trygve Slagsvold Vedum

Leder og stortingsrepresentant Telefon: 23 31 33 93 Les mer