Meny
Maja Aas er ny fylkessekretær i Akershus Senterparti

Ny fylkessekretær i Akershus Senterparti

1. mars hadde Maja Aas sin første dag som fylkessekretær i Akershus Senterparti. 

Maja (23) kommer fra jobben som konsulent i Lillestrøm kommune. Der jobbet hun med innføring og opplæring i sak- og arkivsystemet Public 360 i politisk sekretariat. - Jeg trivdes godt med den jobben, men arbeidsoppgavene knyttet seg mye til det administrative, sier Maja. - Jeg ønsket å komme nærmere politikken, og tenkte derfor at denne jobben måtte være perfekt. 

Maja har jobbet i Sørum og Lillestrøm kommune siden høsten 2018 med ulike oppgaver innen HR, skoleforvaltning, arkiv og politisk sekretariat. Hun har også bred erfaring som tillitsvalgt i Norges Bygdeungdomslag. - Jeg gikk nylig av som bygdepolitisk nestleder i Akershus Bygdeungdomslag. Organisasjonserfaringen fra BU er gull verdt å ha med seg i denne jobben, sier Maja. Maja bor på en gård i Ullensaker sammen med sin samboer, hvor det er produksjon av korn og melk. 

- Jeg ser fram til å bli bedre kjent med de tillitsvalgte i Akershus og legge til rette for at de skal kunne gjøre en så god jobb som mulig, forteller Maja. Starten på den nye jobben ble likevel litt annerledes enn hva som var tenkt. - Det er en spesiell tid vi er inne i nå. Jeg har kontor på Grensen i Oslo sammen med hovedorganisasjonen i Senterpartiet. De fleste her inkludert meg selv har hjemmekontor i tiden framover. Det er litt synd at det ble slik nå i starten, men jeg har heldigvis fått vært gjennom den opplæringen jeg måtte ha, sier Maja. - Vi er heldige som har gode digitale verktøy nå i dag, så jobben kan bli gjort på en like god måte. 

Kontakt Maja:

Tlf: 473 57 281

E-post: [email protected]